Iulia Albu, victima bullyingului. Designerul a trecut prin momente grele în copilărie: "Este greu..."

Data publicării:
Iulia Albu, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto Instagram

Iulia Albu a vorbit despre momentele grele din copilărie. Designerul a fost victima bullyingului.

Iulia Albu esta una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta primește adesea critici din partea oamenilor din cauza observațiilor pe care le face la adresa altor vedete din România. Cu toate astea, Iulia Albu este o figură emblematică în lumea modei, iar succesul ei este unul incontestabil.

Dei se poate lăuda cu o carieră de succes, puțini sunt cei care știu că Iulia Albu a fost victima bullyingului, în copilărie. Designerul a mărturisit că a trecut prin clipe grele, însă a încercat să nu se lase afectată.

„Toţi suntem obişnuiţi cu bullyingul, eu am avut parte de bullying din copilărie, am trecut peste asta dificil, este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie. Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă.

Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine”, a declarat Iulia Albu, pentru Observator.

 

Iulia Albu, pregătită să devină mămică din nou

 

Recent, Iulia Albu a făcut mai multe dezvăluiri inedite din viața personală. Invitată în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță, designerul a vorbit despre planurile sale de viitor. Potrivit acesteia, relația cu Mihai Alexandru (Mike) este una extrem de strânsă și își doresc să ajungă în fața altarului cât mai repede. Mai mult decât atât, cei doi își doresc chiar copii.

Iulia Albu a recunoscut că se vede îmbrăcând din nou rochia de mireasă și devenină mamă, cel puțin de două ori.

„Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață.”, a declarat Iulia Albu.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel