Iulia Albu, totul despre o posibilă nuntă. Vedeta va îmbrăca rochia de mireasă: „De două ori în acest an”

Iulia Albu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa foto Instagram

Bat clopotele de nuntă pentru Iulia Albu. Creatoarea de modă va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat misterios. Chiar dacă îl ține departe de lumina reflectoarelor, vedeta vorbește foarte des despre relația lor și planurile de căsătorie. Blondina vrea să ajungă din nou în fața altarului și a dezvăluit că va îmbrăca de două ori rochia de mireasă până la finalul anului. Chiar dacă nu a vrut să spună despre ce este vorba mai exact, fanii speră că o vor vedea din nou în rochia albă. 


„Nu pot să spun, dar nu este vorba de o nuntă. O să îmbrăc până la sfârșitul anului de două ori rochia de mireasă. Nu pot să spun despre este vorba. Dacă este vorba de un proiect, da, dacă este vorba de altceva, nu”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.


Iulia Albu nu își dorește o nuntă tradițională, dar și-ar dori să își unească destinul în fața lui Dumnezeu. 


„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat vedeta. 


Iulia Albu, victima bullying-ului în perioada copilăriei: „Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă”


Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete din România pentru aparițiile ei publice neobișnuite. Creatoarea de modă a îmbrăcat mereu ținute extravagante, scoase din tipare care i-au adus uneori și comentarii negative. 

Dar puțini oameni cunosc traumele cu care aceasta trăiește din perioada copilăriei, pe când a fost victima bullying-ului. Iulia Albu spune că a învățat cu timpul cum să nu se mai simtă atacată de cuvintele răutăcioase din jur. 


„Fiind o persoană care a dărâmat destule mituri, am fost mereu concentrată pe a impune propria estetică şi propriile valori. A existat însă o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că dintr-o asemenea situație nu poți ieși niciodată câștigător. Si este ok. Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă. Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult”, a declarat Iulia Albu pentru Unica.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 27 oct 2021, 17:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience