Iulia Albu, replici acide cu Cătălin Măruță. Totul a pornit de la Andreea Antonescu

Data publicării:
Iulia Albu, Cătălin Măruță, Andreea Antonescu, colaj foto, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, Cătălin Măruță, Andreea Antonescu, colaj foto, sursa instagram

Între Iulia Albu și Cătălin Măruță a avut loc un schimb de replici tăioase, în direct. Totul a pornit chiar de la Andreea Antonescu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Albu este una dintre cele mai excentrice apariții din showbizul românesc. Vedeta nu este deloc privită cu ochi buni de mulți internauți, dar și de multe personaje cunoscute din lumea showbiz-ului. Cunoscuta colegă de platou a lui Cătălin Măruță nu se încurcă niciodată în laude atunci când nu este cazul și taie în carne vie unde crede că are dreptate.

Recent, cea vizată a fost chiar Andreea Antonescu. Criticul de modă i-a luat la puricat contul de social media și nu a avut prea mult cuvinte de laudă la adresa artistei.

”Aici este domnișoara Antonescu, doamna Antonescu. Nu am putut să mă abțin să nu o comentez astăzi. Ea suferă de sindromul degețica, nu știu, are ceva la deget. (…) La degetul mare de la mâna dreaptă, vezi, s-a întâmplat ceva! Este ceva în neregulă acolo.

Dacă tot trebuie să vă puneți în fața unor flori pe un scaun, de ce nu alegeți un scaun mai frumos? Ce este această expunere în larg, crăcănare? Nu îi înțeleg logica”, a zis Iulia Albu despre Andreea Antonescu.

 Cătălin Măruță nu a rezistat și a avut un schimb de replici tăioase cu Iulia Albu.

” -Care este diferența între tine, Iulia Albu, care vii cu rochia tăiată până sus de tot, pe ambele parți, și Andreea Antonescu, care stă crăcănată pe scaun?

 -Eu sunt Iulia Albu, ea se crede Sharon Stone. Eu așa am fost tot timpul. (…) Atunci când ești Sharon Stone, poți să stai pe orice. Când ești Andreea Antonescu poți să stai și tu pe orice, dar nu înseamnă că o să arăți bine pe orice”, a fost discuția dintre Iulia Albu și Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel