Iulia Albu, RĂZBOI total cu Adelina Pestrițu: „Să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine”

Data publicării:
Iulia Albu și Adelina Pestrițu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu și Adelina Pestrițu, sursa instagram

Iulia Albu i-a dat replica Adelinei Pestrițu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv. Cele două dive sunt în plin scandal, după ce criticul de modă a făcut câteva remarci despre fotografiile celebrei influencere, care, la rândul ei, a atacat-o dur pe fosta soție a lui Mihai Albu. 

Războiul divelor a început în platoul emisiunii realizate de Cătălin Măruță, unde Iulia Albu are o rubrică săptămânală în care analizează ținutele vedetelor.  „Rochia este o catastrofă/ Nu toate femeile care au mulți followeri știu să se îmbrace/ Operațiile ei estetice nu sunt reușite”, a spus Iulia Albu atunci despre Adelina Pestrițu. 

La rândul ei, Adelina Pestrițu a fost și ea invitată în platoul „La Măruță”, unde a fost supusă unei probe de foc, aceea de a descrie într-un singur cuvânt câteva vedete, printre care și pe Iulia Albu. Celebra influenceră a profitat de moment pentru a-și ataca rivala, pe care a caracterizat-o drept ”răutăcioasă”, dar nu înainte să cotodăcească ironic, amintind faptul că Iulia Albu are ca animal de companie o găină. 


Ulterior, Adelina Pestrițu a mutat războiul pe rețelele de socializare, unde a lansat mai multe atacuri la adresa Iuliei Albu.


„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (nu de la mine), dar nu spun mai multe. (…)Ești atât de punctuală și prețioasă încât și ceasurile dispar în prezența ta. Mare minune și asta”, este o parte din mesajul Adelinei Pestrițu.

Replica Iuliei Albu


Astăzi, Iulia Slbu și-a susținut din nou rubrica de modă din cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv. Criticul de modă a profitat de moment și i-a dat replica rivalei sale. 

„Aș dori să îmi exercit dreptul la replică, a venit Adelina aici și a făcut cotcodac și alte gesturi. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus. Doar nu suntem legați de mâini si de picioare să nu putem spune ce avem de spus. A fost înjositor pentru ea să critice o poză cu mine. A spus doar cotcodac. Apoi eu am făcut rezumatul emisiunii. Nu mi se pare deloc greșit, dar ce a apărut apoi e de comentat.

E important ce a scris ea pe story, o să vă spun de ce. Eu nu am vrut să ajungem aici. O să citesc răspunsul meu, nu vreau să plictisesc oamenii. Am făcut sondaj pe Instagramul meu, din respect, nu voi publica răspunsurile. Nu o avantajează pe Adelina Pestrițu”, a spus Iulia Albu, în emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. 

„Să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine”

 

„Eu sunt plătită ca să analizez, în baza competențelor mele profesionale, ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei inteligenți dintre noi își pot asuma o critică.

Adelina, noi două nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând neapărat mare lucru în comun. Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau și mai ales pe care nu a trebuit să stau pentru a mă putea privi în oglindă a doua zi. Da, Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit și da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele. Tu nu ai căderea, însă, să ții discursuri feministe. Eu nu am nevoie să-mi fabric trecutul pentru că nu am nimic de îngropat. Nu-mi amintesc să te fi sunat să-ți ceri bani împrumut. 
Mi se pare josnic să ataci pe cineva în acest mod. Nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui să se potolească atunci când este abuzată sau insinuezi că ai fost de față atunci când o femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens. Dar te bați în continuare cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine. Ar fi trist, totuși, dacă după 10 ani de când fac acest tip de rubrici nu s-ar fi înțeles că rochiile de seară nu se poartă cu ceas, asta ai vrut să spui, nu?”, a mai spus Iulia Albu. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel