Iulia Albu, răspuns pentru Andreea Marin, după ce „zâna” a numit-o "scorpia" din showbiz: „E mai bine să fii personaj principal, decât să faci figurație”

Data publicării:
Iulia Albu, Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, Andreea Marin, foto Instagram

Iulia Albu i-a dat replica Andreei Marin, după ce aceasta a spus despre celebrul critic de modă că ar fi "scorpia" din showbiz. 

Săptămâna trecută, Andreea Marin a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a trecut prin câteva probe picante, răspunzând la întrebări incomode.

"Tu ești poreclită "zâna", cine consideri că e "scorpia" din showbiz?", a întrebat-o Cătălin Măruță pe Andreea Marin

"Iulia Albu! Nu e deloc o jignire. Este pur și simplu un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că este uimită de răspunsul meu sau al oricui. Știi cum e. Cuvântul ăsta îl poți folosi și ca alint și ca glumă și ca realitate. Alegi orice", a răspuns Andreea Marin. 

Andreea Marin, declarații ISTORICE. Ar arunca-o dintr-o barcă pe Mihaela Rădulescu. Cum îl descrie zâna pe Ion Țiriac și ce crede despre Iulia Albu


Măruță a vrut să afle mai multe despre părerea prezentatoarei TV despre celebrul critic de modă, așa că a venit și cu a doua întrebare:

„Ești într-o barcă alături de Dana Budeanu și Iulia Albu. Trebuie să arunci pe cineva ca să te salvezi. Pe cine arunci în apă?”, a întrebat Măruță. 


„Pe scorpie. Am auzit că rechinilor le place”, a spus vedeta râzând. 


Reacția Iuliei Albu


Săptămâna aceasta, Iulia Albu a ajuns și ea în platoul emisiunii de la Pro Tv, acolo unde a comentat declarațiile „zânei”.

 

"Vrei să-ți spun ce cred despre asta? Să știi că eu întotdeauna am spus că e mai bine să fii personaj principal, decât să faci figurație. Oricum, mie îmi place să fiu asumată și nu să mă ascund după deget. Mi-a plăcut ce a spus Andreea. Bravo, Andreea! Mi-a plăcut intervenția ta", a declarat Iulia Albu la ProTv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel