Iulia Albu, prima reacție după ce fiica ei a fost expusă la COVID-19. Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Albu: „Am înlemnit!”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa foto Instagram

Iulia Albu a reacționat după ce a aflat că fiica sa a fost expusă la COVID-19 la o petrecere de ziua ei de naștere.

Iulia Albu a răbufnit după ce a aflat că fiica ei a fost expusă virusului care a împânzit o lume întreagă, chiar la petrecerea de ziua ei pe care tatăl său, Mihai Albu, a organizat-o într-o locație cunoscută din Capitală. La câteva zile după petrecere, una dintre colegele Mikaelei a fost testată pozitiv cu virusul SARS-COV2, motiv pentru care mama ei s-a îngrijorat teribil.

„S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei.

După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei.

Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment. Mai mult, dânsul a hotărât, de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe.

Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației.”, a declarat Iulia Albu pentru Cancan.

 

Și asta nu este tot! Se pare că după petrecere, Mihai Albu ar fi invitat colegele fiicei sale acasă la ei. Din nefericire, mama creatorului de modă a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care Iulia Albu a fost și mai îngrijorată. Cu toate astea, după ce i s-a efectuat un test PCR, iar rezultatul a fost negativ, toată lumea s-a mai calmat.

Chiar și așa, Iulia Albu este foarte nervoasă pe fostul soț, despre care spune că nu ar fi la prima abatere de genul.

„Nu este prima oară când ne confruntăm cu așa ceva. Fostul meu soț este deja la a doua abatere din acest punct de vedere. În plus, domnul Albu m-a informat că urmează să vină să o ia pe Mikaela weekendul următor, conform hotărârii judecătorești. Mama sa trebuie să stea în carantină 14 zile, nu șapte cum vrea dânsul, a mai spus Iulia Albu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel