Iulia Albu, prima imagine cu sora ei. Fanii au rămas fără cuvinte: "Frumoasă ca și tine"/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa instagram

Iulia Albu le-a arătat fanilor o poză rară cu sora ei. Cele două seamănă izbitor.

Iulia Albu esta una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta primește adesea critici din partea oamenilor din cauza observațiilor pe care le face la adresa altor vedete din România. Cu toate astea, Iulia Albu este o figură emblematică în lumea modei, iar succesul ei este unul incontestabil.

 

Iulia Albu, imagine inedită cu sora ei

 

Când vine vorba de viața personală, Iulia Albu este foarte discretă. Cu toate astea, rareori aduce în prim-plan amănunte despre cei dragi, mai cu seamă despre sora ei, Karin Vochița. Femeia are 36 de ani și cele două seamănă izbitor din punct de vedere fizic, dar profesional nu au nimic în comun pentru că lucrează în domenii cu totul și cu totul diferite. Sora Iuliei Albu Karin a terminat Academia de Studii Economice și lucrează la moment pe post de consultant de managemant pentru diverse firme în regim de freelancer, potrivit playtech.ro

Recent, Iulia Albu s-a hotărât să le arăte fanilor o fotografie cu sora ei. La scurt timp de la publicare, aprecierile și comentariile au venit pe bandă rulantă. Fanii nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre cele două.

 "Superbăăăăăă / Frumoasa sora ta Iulia! Sa va bucurați ca va aveți  / Gena a fost darnică cu voi/ Frumoasă ca și tine / Cu adevărat superbă / Waaaw, waaw, waw.. Oare cine e mai frumoasa, sunteți una mai frumoasa decât cealaltă, nuu, nuuu pot face un clasament! ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani la fotografia cu sora Iuliei Albu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel