Iulia Albu o face praf de Oana Roman: „Este ridicol! Fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”

Data publicării:

Iulia Albu a criticat-o aspru pe Oana Roman. Celebrul critic de modă susține că vedeta își modifică foarte mult fotografiile și găsește stilul acesteia drept „ridicol”.

Iulia Albu nu iartă pe nimeni. După scandalul uriaș cu Adelina Pestrițu, fosta soție a lui Mihai Albu șterge pe jos cu Oana Roman. De data aceasta, criticul de modă a taxat-o pe fiica lui Petre Roman pentru o fotografie postată pe rețelele de socializare. 


“Vreți s-o comentați voi? (…) Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poți să te pozezi pe Instagram având băutură la vedere? Uitați-vă puțin. Este ridicol! Aceste licori se țin în frigider sau în locuri speciale. (…) În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. (…) Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”, a spus Iulia Albu în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.


Pe de altă parte, criticul de modă a avut numai cuvinte de laudă la adresa Antoniei, căreia i-a aplaudat naturalețea.

 

"Mie îmi plac fotografiile astea foarte puțin editate, făcute la sală. Mi se pare că este nevoie de asemenea fotografii pentru că să fim sinceri, nu toată lumea se duce machiată și nu ar trebui nimeni să se ducă cu machiajul pe față și părul făcut la sală”, a spus Iulia despre o fotografie a Antoniei de la sală. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel