Iulia Albu o DESFIINȚEAZĂ pe Andreea Bălan: "E cea mai penibilă"

Data publicării:
Iulia Albu și Andreea Bălan, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu și Andreea Bălan, sursa instagram

Nu scapă nicio vedetă din ochiul critic al Iuliei Albu. Recent, vedeta a luat-o în vizor pe Andreea Bălan.

Iulia Albu lansează o nouă serie de atacuri asupra vedetelor din showbiz-ul românesc. Invitată în platoul emisiunii "La Măruță", designerul vestimentar a analizat ținutele vedetelor. În momentul în care a venit rândul Andreei Bălan, Iulia Albu a avut câteva comentarii acide la adresa acesteia.

Aceasta a taxat-o pe artistă și a criticat-o, susținând că Andreea Bălan nu știe să facă diferența dintre viața profesională și cea personală și poartă ținutele de scenă și în viața de zi cu zi.

„Andreea Bălan e într-o eternă zonă de dansuri. Asta nu înseamnă că trebuie să poarte aceste ţinute şi în viaţa de zi cu zi. Când nu primim de la Instagram, primim de la alţii un tort. E cea mai penibilă chestie pe care am văzut-o de la Andreea Bănică, cu bombeul pe cutiile cu bulion.”, a spus Iulia Albu.

În ceea ce o privește pe Antonia, Iulia Albu a avut cuvinte de laudă. Aceasta a apreciat-o pe artistă deoarece este tot mai naturală, chiar și când vine vorba despre pozele făcute pentru coperta unei reviste.

„Antonia a recidivat. Acum e mai puţin prelucrată, arată mai aproape de proporţiile ei reale. Încurajăm naturaleţea, chiar şi pe coperte. Pozează în ipostaze mai puţin fericite, nu la fel de prost ca Anda Adam.”, a mai spus Iulia Albu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel