Iulia Albu, imagine inedită alături de iubit, din aeroport. Ce a deranjat-o pe creatoarea de modă: "Mă pregătesc psihic"

Data publicării:
Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa instagram

Iulia Albu și-a surprins fanii cu o imagine inedită alături de iubit, direct din aeroport.

Iulia Albu este o figură emblematică în lumea modei, iar succesul ei este unul incontestabil. Pe plan amoros însă, vedeta nu a avut la fel de mult succes. Căsătorită cu creatorul de încălțăminte Mihai Albu, Iulia a aflat care îi este vocața, ba chiar a devenit și mama unei fete care pare să îi calce pe urme la capitolul frumusețe. Din păcate, relația lor s-a destrămat, iar cei doi au divorțat. 

Acum, Iulia Albu și-a refăcut viața alături de un bărbat, lângă care pare mai fericită ca niciodată. Recent, creatoarea de modă a postat pe rețelele de socializare o fotografie inedită alături de iubit, din aeroport. Aceasta a făcut un selfie, în timp ce se afla în brațele iubitului ei, cu bărbia pe umărul lui.

Iulia Albu, deranjată de nerespectarea măsurilor de protecție!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Iulia Albu este o persoană extrem de directă și își exprimă întotdeauna punctul de vedere. Vedeta și-a exprimat pe rețelele de socializare  „indignarea” referitoare la faptul că măsurile impuse de autorități nu ar fi respectate așa cum trebuie de toată lumea. 

„În aeroport nu toate lumea poartă mască. Unii nu poartă deloc, alții peste gură, unii peste bărbie sau în mână. În difuzoare se aude o voce care avertizează că toate zonele aeroportului sunt supravegheate video și te îndeamnă să „semnalezi” orice comportament suspect. Începe îmbarcarea de parcă s-ar da covrigi calzi. (...) Noi așteptăm aici cuminți. Ne îmbarcăm ultimii. Oricum nu ne plăceau covrigii. (...) Mă pregătesc psihic pentru zbor”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel