Iulia Albu este o mamă responsabilă. Ce îi interzice fiicei sale, Mikaela: „Timpul e limitat la două ore pe zi”

Data publicării:
Iulia Albu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Albu, sursa foto Instagram

Iulia Albu a dezvăluit care este regula esențială pe care i-o impune fiicei sale, Mikaela. 

Iulia Albu este deja cunoscută pentru comentariile pe care le face despre ținutele vedetelor din showbiz, dar și pentru hainele extravagante pe care le-a afișat de-a lungul timpului. Blondina a fost căsătorită cu celebrul creator de pantofi, Mihai Albu și au împreună o fetiță superbă, pe nume Mikaela. 


Iulia Albu este cea care se ocupă de creșterea micuței și spune că are o regulă esențialăpe care a impus-o. Mikaela nu are voie să petreacă mai mult de două ore pe device-uri. 


„Mikaela are un cont de Instagram care este administrat de agenția mea, Sacerdotti Heigl. Timpul pe care îl petrece pe device-uri este limitat la două ore pe zi”, a declarat Iulia Albu pentru revista Unica.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)


Fiica Iuliei Albu învață la o școală de stat și creatoarea de modă spune că nu îi va impune niciodată fiicei sale ce să aleagă pentru viitorul ei. 


„Nu înțeleg concepția asta cu călcatul pe urme. De ce ar trebui să-mi calce mie pe urme? Nu poate să-și facă urmele ei?


Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei. Mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.


Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru revista Viva!.

 

Iulia Albu, victima bullying-ului în perioada copilăriei: „Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă”

 

Puțini oameni cunosc traumele cu care Iulia Albu trăiește încă din perioada copilăriei, pe când a fost victima bullying-ului. Vedeta spune că a învățat cu timpul cum să nu se mai simtă atacată de cuvintele răutăcioase din jur. 

 

„Fiind o persoană care a dărâmat destule mituri, am fost mereu concentrată pe a impune propria estetică şi propriile valori. A existat însă o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că dintr-o asemenea situație nu poți ieși niciodată câștigător. Si este ok. Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă. Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult”, a declarat Iulia Albu pentru Unica.ro.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel