Iulia Albu, dezvăluiri despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cătălin Măruță a rămas surprins

Data publicării:
Iulia Albu, Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Iulia Albu, Cristi Borcea, Valentina Pelinel, sursa instagram/ colaj foto

Iulia Albu și-a exprimat părerea sinceră despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Cătălin Măruță nu se aștepta la asta.

Iulia Albu a avut și astăzi o ediție specială la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a comentat fotografiile mai multor vedete din showbizul românesc. Printre acestea s-a umărat și o fotografie cu Crissti Borcea, alături de Valentina Pelinel și fetițele lor.

Designerul de modă și Cristi Borcea au o legătură mult mai veche. Mai exact, acesta a fost nașul vedetei când Iulia Albu s-a căsătorit cu fostul soț, Mihai Albu. La momentul respectiv, fostul sportiv avea un mariaj cu Mihaela Borcea. Pentru că ‘Marțea neagră cu Iulia Albu’ a picat chiar de 1 iunie, respectiv ziua copilului, vedeta a dezvăluit ce părere are despre familia pe care afaceristul și-a întemeiat-o cu Valentina Pelinel.

Iulia Albu a recunoscut faptul că nu a mai ținut legătura cu nașul ei. Deși  au existat anumite conflicte între ei, în trecut, bondina a spus că apreciază relația pe care Cristi Borcea o are cu Valentina Pelinel. De asemenea, Iulia A lbu a dezvăluit despre soția fostului dinamovist că este o femeie frumoasă, care are grjă de familia ei.

 „Cum se spune, mai este nașul meu? Nu mai e, am divorțat. Ba este pe viață. Vreau să vă spun ceva, îmi place mult cum arată această familie. Este o familie foarte unită. Dar să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Valentina este o femeie foarte frumoasă, ține la familia ei. Ei sunt diferiți, dar sunt cumva așa împreună. (…) Cele două micuțe sunt foarte cute, chiar a trecut mult timp până le-au expus.”, a mărturisit Iulia Albu la emisiunea ‘La Măruță’.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel