Iulia Albu, detalii despre operațiile estetice la care a apelat: Am și alte intervenții pe care le fac periodic

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, Instagram

Iulia Albu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre operațiile estetice pe care le are.

Iulia Albu este una dintre cele mai asumate persoane publice, din România. Întrebată, în cadrul unui interviu, despre operațiile estetice pe care le are, vedeta nu s-a ascuns să recunoască faptul că recurge la acestea periodic.

"Mi se pare nociv ca toate persoanele publice din România să își ascundă de publicul lor intervențiile pe care le fac constant. Sunt de acord că, întrucâtva, asta ține de intimitatea fiecăruia, însă, atâta timp cât poți scoate pur și simplu o întrebare din interviu, a da un răspuns care este ridicol este deja ceva ce ţine de integritatea morală, un atribut care poate lipsi unei fete care apare în lenjerie intimă la TV, însă NICIODATĂ unui entertainer. Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor, şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane.", a dezvăluit Iulia Albu, potrivit viva.

Ce operație a făcut Iulia Albu

Vedeta a mărturisit faptul că operația la glenze nu este singura la care a apelat. Aceasta a mai ajuns pe mâna chirurgilor și cu alte ocazii.

"Am făcut o operație de reducție a cornetelor nazale. Din păcate, nu am putut evita acest moment. Norocul meu a fost să fiu operată de către doctorul Răzvan Filip, care a înțeles exact ceea ce îmi doresc şi motivele pentru care o schimbare în felul în care arată o trăsătură definitorie a feţei mele îmi poate afecta negativ cariera. Am intrat în sala de operație cu protocolul semnat. Operația avea să NU îmi afecteze forma nasului. Şi a fost un succes.", a mai spus aceasta.  

Ce spune Iulia Albu despre cariera ei 

"Dacă mă gândesc bine, făcând o comparație între cum arată viața mea acum și cum arăta ea acum patru ani, aş putea spune, fără exagerare, că lucrurile devin mult mai așezate atunci când poți jongla cu mai multe proiecte TV simultan. Jocul acesta dintre postura de jurat, specialist și concurent este ceea ce m-a ajutat să devin dintr-o fată ciudată care apărea la TV, pentru a vorbi despre modă, entertainerul care sunt astăzi. Iar munca unui entertainer nu se termină niciodată.

Iubesc ceea ce fac. Cred că acesta este motivul principal pentru care proiectele mele generează interes. Fericită? Da! Mulțumită? Niciodată! Mai sunt atât de multe de făcut, învățat şi arătat! Dați-mi puțin timp! Ce este mai bun abia acum urmează.", a mai continuat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel