Iulia Albu, despre rolul său de jurat: „Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători”

Data publicării:
Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul Splash! Vedete la apă
Descriere foto: Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul Splash! Vedete la apă

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță sunt cei care vor juriza cele mai spectaculoase sărituri în noul sezon Splash! Vedete la apă. 

Criticul de modă Iulia Albu mărturisește că va fi extrem de atentă la modul în care concurenții vor reacționa în fiecare situație și își dorește să vadă doze uriașe de curaj.

„Splash! Vedete la apă nu e doar o emisiune de divertisment și nu este doar un concurs, ci o șansă pentru celebrități să își învingă cele mai mari temeri și să își depășească limitele.

Nu contează că ești celebru sau pentru ce ești cunoscut, aici toate vedetele sunt în primul rând oameni. Odată urcat pe platformă nu mai contează câți followers ai, câte vizualizări ai pe Youtube, câte concerte susții săptămânal sau câtă lume te cunoaște, aici ești doar tu cu tine, iar singurul lucru care face cu adevărat departajarea între concurenți este curajul! Splash! Vedete la apă nu e o competiție pentru campioni, ci pentru învingători, e un spectacol, iar eu vreau să văd caractere puternice și oameni în adevăratul sens al cuvântului – cu bune, cu rele, cu frici, cu ambiții și curaj”, a spus Iulia Albu. 


Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. 


Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică sunt primii curajoși care au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel