Iulia Albu, despre planurile de viitor. Ce spune criticul de modă despre nuntă și copii: “Suntem într-un consens absolut”

Sursa foto: Iulia Albu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, instagram

Iulia Albu a dezvăluit ce planuri de viitor are. Criticul de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mike.

Iulia Albu și-a găsit fericirea în brațele lui Mike. Chiar dacă îl ține departe de lumina reflectoarelor, vedeta vorbește foarte des despre relația lor și planurile de căsătorie. Recent, vedeta a dezvăluit ce planuri de viitor are alături de partenerul său. Iulia Albu a recunoscut că amândoi se gândesc la căsătorie. Mai mult decât atât, aceasta a precizat că marele eveniment va fi cu totul diferit. 

Iulia Albu, despre planurile de viitor

‘’Există momente în relația noastră când comentăm tot felul de lucruri, cum ar fi și acesta, și tot ce pot să-ți spun este că suntem într-un consens absolut, iar nunta mea cu el nu va fi deloc la fel ca nunta mea anterioară’’, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Cât despre o sarcină, Iulia Albu a declarat că nu se mai gândește la lucrurl acesta și lasă lucrurile să vină de la sine. 

‘’Am învățat în timp că secretul în viață nu este să te gândești care sunt momentele prielnice, pentru că viața găsește cele mai neașteptate modalități de a-ți face surprize. Firește că niciun moment nu este bun, firește că întotdeauna sunt și alte lucruri de făcut, de aceea am decis să las viața să mă surprindă din nou și să încetez să-mi fac planuri’’, a mai spus aceasta.

Iulia Albu, secretul unui corp de invidiat

Iulia Albu are grijă de silueta ei. În vârstă de 40 de ani, criticul de modă face sport zilnic și este foarte atentă la alimentația ei. Dieta pe care o urmează este una extrem de organizată, cu reguli stricte, de la care nu se abate niciodată. 

Iulia Albu a dezvăluit cum se menține în formă

La aproape 41 de ani, Iulia Albu are o înălțime de o înălțime de 1.76 m și cântărește 60 de kilograme. Recent, criticul de modă a dezvăluit cum se menține în formă. Aceasta consumă zahar o singură dată pe săptămână. De asemenea, joia consuma cartofi prăjiți. În restul zilelor, vedeta adoptă un meniu cât mai sănătos de la care nu se dezice.

‘’Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună. Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult’’, a declarat Iulia Albu pentru impact.ro.

Iulia Albu a precizat că nu îi plac salatele. În schimb, vedeta consumă multă apă și face foarte mult sport.

‘’Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă’’, spunea Iulia Albu acum ceva timp.

Iulia Albu, detalii despre operațiile estetice la care a apelat

ulia Albu este una dintre cele mai asumate persoane publice, din România. Întrebată, în cadrul unui interviu, despre operațiile estetice pe care le are, vedeta nu s-a ascuns să recunoască faptul că recurge la acestea periodic.

"Mi se pare nociv ca toate persoanele publice din România să își ascundă de publicul lor intervențiile pe care le fac constant. Sunt de acord că, întrucâtva, asta ține de intimitatea fiecăruia, însă, atâta timp cât poți scoate pur și simplu o întrebare din interviu, a da un răspuns care este ridicol este deja ceva ce ţine de integritatea morală, un atribut care poate lipsi unei fete care apare în lenjerie intimă la TV, însă NICIODATĂ unui entertainer. Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor, şi nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane.", a dezvăluit Iulia Albu, potrivit viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep 2022, 10:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience