Iulia Albu dă de pâmânt cu Selly. Detaliul care a scos-o din minti: ”Mie nu-mi pasă dacă asculți manele sau scuipi semințe”

Data publicării:
Selly și Iulia Albu, sursa instagram
Descriere foto: Selly și Iulia Albu, sursa instagram

Iulia Albu a răbufnit după scandalul cu Selly. Vedeta  atrage atenția că, în fața manelelor ascultate de acesta, oamenii nu au observat și alte detalii mai grave.

Iulia Albu a fost enervată la culme de Selly. După ce toată lumea s-a scandalizat în urma aniversării sale, unde au luat parte mai mulți maneliști de renume, criticul de modă a atras atenția oamenilor că nu au observat cel mai scandalos detaliu din tot acest context. 

Mai exact, Iulia Albu a mărturisit că nu o interesează ce gen de muzică ascultă Selly, însă lucrul care a deranjat-o cel mai tare a fost faptul că a jignit oamenii de 80 de ani, făcândui ”boșorogi”.

Criticul de modă i-a dat și un sfat celebrului vlogger și anume să-și respecte publicul, inclusiv oamenii în vârstă.

”Influencer meltdown new entry cu Selly. Toată lumea este scandalizată că puștiul minune al showbizului ascultă manele, dar nimeni nu are o problema cu faptul că a numit persoanele de 80 de ani “boșorogi”. Nu, nu mai poți face nici politică, nici morală, nici reformă atâta timp cât jigneșți bunicii celor ce te-au făcut cine ești. Ca să nu mai vorbim despre bunicii tăi. Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de un duș rece din când în când.

Și de un strateg specializat pe crisis management. Sau o Agenție. Sau MĂCAR un PR cât de cât cu capul pe umeri. Spune cu mine, Rău, Rățușcă, Rămurică 1. Recunoaște-ți greșeala 2. Reacționează pozitiv implicându-te în acțiuni de susținere a unor persoane în vârstă. Ce ar fi să gătești o zi în cantina unui azil de bătrâni? 3. Respectă-ți publicul, povestește-i cum te simți, unde ai greșit și ajută-i să nu facă ce ai făcut tu. Mie nu îmi pasă nici că asculți manele și nici dacă scuipi sau nu semințe. La treabă!” a scris Iulia Albu, pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel