Iulia Albu, critici dure la adresa Mariei Constantin. Ce a spus despre artistă: „Pielea rotisată de-a dreptul”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Maria Constantin, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Maria Constantin, instagram/ colaj foto

Iulia Albu a luat-o în vizor pe Maria Constantin. Cristitul de modă a comentat ținuta pe care artista a purtat-o la un eveniment monden.

În cadrul rubricii de la Antena Stars, Iulia Albu a luat-o în vizor pe Maria Constantin. Crititcul de modă nu s-a putut abține și i-a comentat ținuta artistei pe care a purtat-o la un eveniment monden. Totodată, Iulia Albu s-a luat și de bronzul cântăreței.

Maria Constantin, criticată dur de Iulia Albu la Poliția Modei

Iulia Albu este de părere că hainele alese de Maria Constantin seamănă cu ținuta unei picolițe. Totodată, criticul de modă a considerat că artista exagerează cu solarul.

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Britney Spears acum 20 de ani. (...) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul .... Mersul la solar nu trebuie .... voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (...) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie.”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

Părerea Ancăi Serea despre ținuta Mariei Constantin

În ediția de seara trecută, Iulia Albu a avut-o ca invitată pe Anca Serea. Aceasta și-a exprima și el părerea sinceră despre ținuta artistei. Vedeta a recunoscut că nu este impresionată de articolele vestimentare purtate de Maria Constantin.

„Mie mi se pare un pic deplasat faptul că și-a pus pe un bust atât de generos acel top care este un pic agresiv la retină. Dânsa e o domnișoară sexy, probabil că asta vrea să pună în evidență.”, a spus Anca Serea.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Tonciu

Iulia Albu a luat la puricat o nouă vedetă, în cadrul emisiunii Poliția Modei de pe Antena Stars. De data aceasta, stilul vestimentar Andreei Tonciu a fost subiectul de dezbatere. Chiar dacă fosta concurentă Bravo, ai stil! își dă toată silința, astfel încât să creeze ținute cât mai bune, se pare că aceasta n-a ajuns încă se fie pe placul celebrului critic de modă. În fotografia comentată de Iulia Albu, bruneta era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți, tricou și o pereche de ghete lungi. 

”Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem, pentru că nu mai seamănă cu ea. Nu-mi dau sama dacă e de bine sau de rău, pentru că are ochelari de soare. În principiu, s-ar putea să fie nu de foarte bine. Ținuta în sine e ceva ce ar purta Paris Hilton  dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred totuși. Cel mai tare mă deranjează pantalonii scurți, pentru că nu înțeleg de ce nu sunt mai scurți sau mai lungi. Acolo este problema cea mai mare. Îmi place foarte mult că are șosete.”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Poliția Modei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel