Iulia Albu o atacă pe Dana Budeanu. Ce au de împărțit cele două dive

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, foto instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto instagram

Iulia Albu o critică pe Dana Budeanu. 

Iulia Albu este una dintre cele mai interesante personaje din showbizul românesc. Criticul de modă a fost invitat în platoul emisiunii ”La Măruță”, acolo unde dă verdicte asupra tinutei pe care vedetele de la noi o poartă. 

Vedeta a avut primul conflict cu Adelina Pestruțu. Momentul în care Adelina a purtat o blană naturală a făcut-o pe Iulia Albu să reacționeze și să spună că blana respectivă nu este din păr natural. Ci este o blană sintetică. 

După acest moment, Adelina a fost întrebată de Cătălin Măruță dacă este sau nu Naturală. 

Vedeta a răspuns: ”Nu este din păr natural, dar este o haină dragă mie, nu este cumpărată de mine, am primit cadou. În legătură cu Iulia Albu, nu vreau să pomenesc numele ei”, a spus vedeta în platoul emisiunii de la Protv. 

Și cum nimic nu îi scapă de sub ochi, Iulia Albu a felicitat-o pe Adelina Pestrițu că a recunoscut în sfârșit. 

”Am urmărit-o pe Adelina Pestrițu și mă bucur că a recunoscut. Un adevăr spus este iertat pe jumătate”, a spus Iulia Albu. 

Mai mult, nici Lavina Pârva nu a scăpat de critica Iuliei Albu. Vedeta a acuzat-o că o copiează pe Adelina Pestrițu în vestimentație. 

”Am auzit că vorbeai de Lavinia, dar în acest moment ea este o femeie inspirațională. Este greu să le deosebești. Ea încercă să devină Adelina Pestrițu. Mesajul pe care Lavinia l-a postat este chiar incredibim: ”Noi muncim într-adevăr să devenim niște modele pentru celelalte femei”, deci nu e cazul, totuși hai să vedem cine suntem și după devenim , ce vrem noi. Mi se pare exagerat acest mesaj”, a spus vedeta. 

Nici Dana Budeanu nu a scăpat. Vedeta în timp ce îi explica lui Măruță ce a deranjat-o la Lavinia Pârva, aceasta și-a schimbat tonalitatea, motiv pentru care Cătălin Măruță i-a spus că seamănă cu Dana Budeanul. Replica vedetei a venit instant:

”Nu, că eu  nu plescăi și nu vorbesc cu măi", a mărturisit vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel