Iulia Albu, afirmație șocantă la adresa Loredanei Groza. Ce a putut să spună criticul de modă despre artistă: ''Este o femeie care desface picioarele”

Sursa foto: Iulia Albu și Loredana Groza, instagram, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Loredana Groza, instagram, colaj foto

Iulia Albu a făcut afirmații neașteptate la adresa Loredanei Groza. 

Iulia Albu a uimit pe toată lumea cu afirmațiile făcute în ediția de aseară a emisiunii Poliția Modei, rubrica  ”Șocul României!”. Criticul de modă a analizat aparițiile șocante ale vedetelor, iar atenția a fost îndreptată către Loredana Groza.

Iulia Albu a comentat ținutele vedetelor alături de Giulia Nahmany, invitatul ediției de săptămâna aceasta. Criticul de modă a mărturisit că îi place stilul excentrial Loredanei Groza. De asemenea, aceasta a precizat că apreciază la ea atitudinea de care dă dovadă și faptul că le oferă femeilor din jur mai multă încredere în ele. 

Iulia Albu: „Este o femeie care desface picioarele”

''Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire'', a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

Și Giulia Nahmany a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistei.

Fuego, criticat de Iulia Albu

Fuego a trecut testul de stil, primind OK-ul, din partea Iuliei Albu. În cadrul emisiunii "Poliția Modei", de pe Antena Stars, criticul de modă a jurizat una dintre ținutele pe care Fuego le-a purtat, în cadrul unui show. Cântărețul apare îmbrăcat într-un costum negru, iar deasupra a ales să opteze pentru un fel de pelerină. Totuși, vedeta nu este mulțumită de decorul în care a cântat Fuego.

''Mie îmi place. Mie îmi place Fuego. Vreau și eu. Eu cred că atunci când vrei să pui în scenă un spectacol și este o primărie, cred că așa s-a întâmplat, trebuie să te gândești puțin și la decor că degeaba vine Fuego cu costume, dacă tu lași mizeria aia pe jos'', a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii "Poliția Modei", potrivit spynews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 apr 2022, 14:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience