Iulia Albu, acuzații GRAVE la adresa fostului soț: „A pus în pericol sănătatea fiicei mele”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, foto instagram
Descriere foto: Iulia Albu, foto instagram

Iulia Albu își dă fostul soț în judecată, după ce a aflat ce s-a întâmplat cu fetița ei în noaptea de Revelion. 

Iulia Albu își acuză fostul soț că i-ar fi pus în pericol fetița, în vacanța de revelion pe care cea mică a petrecut-o acasă la celebrul designer de pantofi. 

Criticul de modă este hotărâtă să ia calea tribunalelor pentru a-și face dreptate.

"Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc.

 

Nimeni nu a purtat mască. Aceșți oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât și a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanța ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar.

Astăzi voi fi în instanţă pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumeșți pe un post tv cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei. Și după multe alte povești urâte pe care ÎNCĂ mă încăpățânez să nu le fac publice.

Da! Îmi este FRICĂ de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru. Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil.

După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute ", a scris Iulia Albu pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel