Iulia Albu a comentat hainele Andreei Esca: „Are un stil care poate părea depășit”

Data actualizării: | Data publicării:
Iulia Albu, Andreea Esca, colaj foto Instagram.
Descriere foto: Iulia Albu, Andreea Esca, colaj foto Instagram.

Iulia Albu a analizat stilul vestimentar al Andreei Esca. Criticul de modă nu a ținut cont că prezentatoarea TV îi este colegă în trust și a spus „verde-n față” ce crede despre aceasta.

Invitată în emisunea „La Măruță”, Iulia Albu a comentat stilul vestimentar al Andreei Esca. Fosta soție a lui Mihai Abu spune despre prezentatoarea PROTV că ar avea un stil aparte, care ar putea părea demodat pentru unii, însă asta doar pentru că este nevoită să păstreze o anumită imagine. 


„Andreea Esca are un stil al ei care poate părea depășit de multe ori, dar, în primul rând, prin ceea ce face, ea nu are cum să aibă vreo altă coafură vreodată. Interpretările sunt foarte puține cele care se pot face. Este bine așa. Ea are câteva zone, este ori în acea zonă de imprimeuri care o prind bine, îi place mult zona florală. Ce aș face diferit în ce face ea? Nu aș purta cizme niciodată. Mi se pare că o femeie minionă care este bine proporționată nu are de ce să poarte acele cizme. Cizmele acelea până la genunchi. Ea poate să poarte și balerini, nu este nicio problemă, poate să poarte și tocuri. Și încă o sugestie pe care aș avea-o este ca atunci când poartă culoare să poarte și pantofii colorați. Adică să nu poarte pantofi negri dacă are rochie roșie. Lucru pe care îl mai face.

Ea este într-o linie foarte clară. Îmi place că mai postează imagini în care nu este diva absolută. Mi se pare că este această parte umană a ei. (…)

N-am spus că Andreea e bine în toate imaginile. A avut și Andreea Esca apariții nu foarte reușite. Se mai întâmplă. Mi se pare foarte bine faptul că ea nu promovează o imagine foarte prelucrată, pare foarte fresh, nu se prelucrează în fotografiile de Instagram. E un act de asumare.”, a declarat Iulia Albu la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel