Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin: "Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare..."

Data publicării:
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Andreea Marin, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Andreea Marin, instagram/ colaj foto

Iulia Albu nu s-a putut abține și a criticat-o dur pe Andreea Marin. 

Iulia Albu a dat de pământ cu Andreea Marin, în cadrul emisiunii „Poliția modei”. Totul a pornit de la un filmuleț postat de „Zâna Surprizelor”, pe rețelele de socializare, în timp ce se afla în propria curte, încălțată în pantofi. 

Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin

Iulia Albu a uimit pe toată lumea cu afirmațiile făcute în ediția  emisiunii Poliția Modei, rubrica  ”Șocul României!”. Criticul de modă a analizat aparițiile șocante ale vedetelor, iar atenția a fost îndreptată către Andreea Marin. Se pare că stilul vestimentar al „Zânei” nu este pe placul Iuliei Albu, astfel că aceasta a avut doar critici la adresa vedetei. 

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?!', a comentat Iulia Albu, după ce a văzut videoclipul postat de Andreea Marin pe TikTok, acum ceva timp.

Ce spune Andreea Marin despre Iulia Albu

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, acolo unde a acceptat provocare sosurilor iuți. Vedeta nu  a ezitat să spună lucrurilor pe nume, când a trebuit să o descrie pe cea care i-a făcut praf ținutele de atâtea ori.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că este poreclită scorpia în showbiz?’, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint, a răspuns Andreea Marin.

Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut aș spune, dar sunt antrenată pentru succes. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum’, a mai spus Andreea Marin.

Iulia Albu, afirmație șocantă la adresa Loredanei Groza

Iulia Albu a mărturisit că îi place stilul excentrial Loredanei Groza. De asemenea, aceasta a precizat că apreciază la ea atitudinea de care dă dovadă și faptul că le oferă femeilor din jur mai multă încredere în ele. 

''Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire'', a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel