Iulia Albu dezvăluie cum a reușit să scape de problema căderii părului: „Mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate”

Data actualizării: | Data publicării:

Iulia Albu le-a dezvăluit fanilor că și-a pierdut aproape jumătate din păr din cauza unor probleme de sănătate. Iată ce soluție a găsit. 

Iulia Lbu s-a confruntat cu mari probleme din cauza stresului. Fashionista spune că ajunsese să piardă o cantitate îngrijorătoare de păr, astfel că s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a găsi o soluție. După ani de tratament, vedeta se poate mândri acum cu un păr superb și sănătos. 

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. 

După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, a povestit Iulia Albu pe Instagram. 

Iulia Albu, victima bullying-ului în perioada copilăriei: „Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă”


Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete din România pentru aparițiile ei publice neobișnuite. Creatoarea de modă a îmbrăcat mereu ținute extravagante, scoase din tipare care i-au adus uneori și comentarii negative. 


În plus, Iulia Albu este cunoscută pentru comentariile acide pe care le face la adresa vedetelor din România. 


Dar puțini oameni cunosc traumele cu care aceasta trăiește din perioada copilăriei, pe când a fost victima bullying-ului. Iulia Albu spune că a învățat cu timpul cum să nu se mai simtă atacată de cuvintele răutăcioase din jur. 


„Fiind o persoană care a dărâmat destule mituri, am fost mereu concentrată pe a impune propria estetică şi propriile valori. A existat însă o lungă perioadă în care am avut parte de bullying. Cred că oricine trece prin ce am trecut eu înțelege că dintr-o asemenea situație nu poți ieși niciodată câștigător. Si este ok. Chiar şi supereroii plâng noaptea în pernă. Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult”, a declarat Iulia Albu pentru Unica.ro.


Iulia Albu susține tare mult naturalețea și spune că viața pe rețelele de socializare este foarte periculoasă deoarece acolo se promovează perfecțiunea și doar un anumit tipar de frumusețe. 

 

„Naturaleţea este şi va fi mereu apreciată. Viaţa se trăieşte în afara Instagramului. Când ajungi să traieşti însă, pe aceste platforme, lucrurile devin periculoase. Frumuseţea nu este dată de înălţime, greutate, simetrie. Frumuseţea este o simfonie unică pentru fiecare dintre noi. Asemenea unei orchestre, ea nu poate performa în lipsa dirijorului”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel