Iula Albu le face praf pe divele plecate în țările calde. Adelina Pestrițu și Andreea Raicu, aspru criticate

Data publicării:

Iulia Albu a luat la puricat imaginile postate de vedetele autohtone din vacanțele lor exotice. Adelina Pestrițu și Andreea Raicu au fost aspru criticate.

Prezentă în platoul emisiunii „La Măruță”, criticul de modă a analizat ținutele vedetelor de pe conturile de socializare. 

Cele mai multe dive autohtone au lăsat frigul din România și au plecat în vacanță în țări exotice, de unde s-au fotografiat în fel și chip. 

Și cum o fotografie nu e suficientă fără celebrele filtre, Iulia Albu a depistat greșelile făcute de dive în încercarea de a părea perfecte. 

 


“Laba piciorului Adelinei este practic mai mare decât capul ei. Ceea ce este ceva (...) Ca să ne înțelegem, în momentul în care dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele există și alte programe de editare în afară de cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa”, a spus Iulia Albu, în emisiunea lui Măruță. 

â

 

Nici Andreea Raicu nu a scăpat.

 “Îmi place că ea a început să folosească mai puțin programele de editare... față de ce se întâmpla înainte când era o altă persoană când o vedeai pe copertă și cu totul altceva când o vedeai față în față. Adică era o experiență care te lovea în suflet, efectiv. Dar, acum apreciez această parte a ei, ceva mai naturală, și trebuie să recunosc că este pe un drum bun”, a mai spus Iulia.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel