Iubitul Rihannei, A$AP Rocky, a fost arestat. Ce acuzații îi aduce poliția cântărețului

Data actualizării: | Data publicării:
Rihanna și ASAP Rocky, captură video YouTube
Descriere foto: Rihanna și ASAP Rocky, captură video YouTube

Iubitul Rihannei a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles.

Iubitul Rihannei, A$AP Rocky a fost prins pe aeroportul din Los Angeles și arestat de către autorități. Acesta a fost reținut de polițiști din cauza unor schimburi de focuri de armă ce ar fi avut loc anul trecut, în luna noiembrie.

Rapperul, nominalizat la premiile Grammy, care a fost găsit ca suspect în cazul împușcăturilor, se întorcea dintr-o excursie în Barbados împreună cu cântăreața Rihanna, iubita sa care este însărcinată cu primul copil al cuplului, când polițiștii l-au reținut.

Acesta a fost deja eliberat din arest, după ce a plătit o cauțiune de 550.000 de dolari, lucru confirmat de poliția din Los Angeles pentru, potrvit ustoday.

Rocky, al cărui nume real este Rakim Mayers, făcuse parte dintr-o investigație în curs de desfășurare în cazul unui schimb de focuri de armă ce au avut loc 6 noiembrie. Totul ar fi pornit de la o ceartă, care a degenerat și a dus la aceste împușcături. A existat o victimă care a suferit doar răni minore. Poliția spune că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei pe jos. 

"Detectivii au lucrat cu sârguință pentru a investiga și a corobora informațiile de raportare care au ajutat la identificarea suspecților implicați", a precizat poliția în comunicat. 

Rapperul, în vârstă de 33 de ani, s-a mai confruntat în trecut cu probleme legale, după ce a fost reținut în Suedia în urma unei bătăi de stradă în 2019. 

Rihanna ar fi fost înșelată de iubitul ei

Rihanna și Rocky s-ar fi despărțit, scriea presa internațională, acum puțin timp. Motivul care ar fi produs acest lucru ar fi o posibilă infidelitate din partea partenerului ei.

După ce această veste s-a împrăștiat peste tot pe internet, fanii au declanșat o discuție uriașă despre relația celor doi.

Vedeta pop însărcinată, în vârstă de 34 de ani, a fost acuzată că ar fi pus capăt relației lor, după ce au ieșit la iveală presupuse înregistrări cu el înșelând-o, potrivit mirror.

Designerul de încălțăminte Amina Muaddi a fost, de asemenea, adusă în discuție, în aceste afirmații șocante și neașteptate.

Sursele internaționale susțin faptul că Rihanna a fost văzută la un restaurant din Los Angeles, plângând la masă. Citește continuarea aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel