Iubitul lui Theo Rose, deranjat de ținutele provocatoare purtate de artistă în noul videoclip: „Mai mergi și pe burtă”

Data publicării:
Theo Rose și Alex Leonte, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose și Alex Leonte, sursa foto Instagram

Theo Rose a dezvăluit reacția iubitului ei după lansarea noului videoclip, unde artista a purtat câteva ținute provocatoare.

Recent, Theo Rose a lansat o nouă piesă, alături de Emilian, cu care au ajuns deja locul unul în trending. Și videoclipul a fost un real succes, dar se pare că există totuși o persoană care a avut ceva de obiectat. Ei bine, este vorba chiar despre iubitul artistei, care a fost deranjat de ținutele provocatoare purtate de Theo Rose în noul videoclip, sau cel puțin, așa a dat de înțeles.

Un internaut a întrebat-o pe Theo Rose dacă iubitul ei este gelos și ce părere are despre ținutele sexy purtate de ea în videoclipuri, iar artista a dezvăluit reacția bărbatului.

Theo Rose a mărturisit că iubitul ei i-a spus că totul a ieșit perfect, însă nu a intrat mai mult în detalii, dând de înțeles că au existat totuși niște nemulțumiri.

„Nu mi-a zis săracu' nimic. Eu când l-am întrebat dacă i-a plăcut videoclipul a zis ”Da, e super”. Am zis și eu ”mulțumesc” și nu am intrat în detalii ca să nu scormoneasc în ... știți voi. Mai mergi și pe burtă”, le-a spus Theo Rose fanilor ei, prin intermediul unui InstaStory.

 

Nu este pentru prima dată cânt Theo Rose apare într-o ipostază care nu este apreciată de iubitul ei. În primăvară, Theo a lansat o piesă alături de Bogdan de la Ploiești, iar în videoclip era îmbrăcată în rochie de mireasă și se căsătorea cu artistul. Ulterior, Theo a dezvăluit că Alex a fost prezent la filmări, dar asta nu înseamnă că i-a făcut plăcere s-o vadă în acea ipostază.

”Prietenul meu era acolo, nu am avut probleme. Nu știu cum o fi fost pentru el să mă vadă așa, în rochie de mireasă, alături de alt bărbat. Poate nu i-a convenit în totalitate, dar nu a vrut să-mi zică. Nu m-am prefăcut că mă mărit cu altcineva ca să-i bat lui în geam. Sunt și un pic cam tânără. Asta încerc să le spun tuturor bătrânilor din familia mea care mă tot zăpăcesc să mă mărit o dată”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel