Iubitul lui Meghan Markle din „Costume” face o mărturie despre Ducesă. „Mi-e teamă”

Data publicării:
Foto: Instagram
Descriere foto: Foto: Instagram

Un star din legendarul serial „Costume”, fost coleg de platou cu Meghan Markle, a spus că este „prea intimidat” și se simte „puțin speriat” pentru a o suna pe Ducesa de Sussex.

Daily Mail transmite că actorul Patrick J. Adams, în vârstă de 39 de ani, a interpretat iubitul personajului lui Meghan în serialul „Costume” timp de 7 ani. El a spus că a fost „nebunesc” să vadă cât de „enorm” i s-a schimbat viața după ce a părăsit show-ul, în 2018. Adams a dezvăluit că a corespondat cu Ducesa și că au menținut o relație cordială, însă „frica” îl oprește acum din a o mai suna, de când s-a mutat în California.

„Să fiu sincer, cred că sunt intimidat. Nu mă îndoiesc că pot să pun mâna pe telefon și să o sun la orice oră, însă nu știu ce aș putea să-i spun”, a explicat Adams. „După nașterea copiilor noștri, ne-am trimis SMS-uri și cadouri, dar cred că acum sunt puțin speriat. Cred că e frică. Mi-e teamă de ideea că încalc niște limite care există pentru a avea o conversație”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel