Iubitul Lidiei Buble a venit în România. Ce fotografie a postat vedeta cu Harlys Becerra /FOTO

Data publicării:

Lidia Buble trăiește clipe de vis alături de noul ei iubit, Harlys Becerra. Actorul a venit în România special pentru artista noastră. 

Lidia Buble iubește din nou. Aceasta l-a dat uitării pe Răzvan Simion la un an de la despărțire și și-a găsit alinarea în brațele unui actor internațional. Vedeta a fost surprinsă în ipostaze romantice cu Harlys Becerra, actorul cubanez, celebru pentru rolul din „Vizavi”. 


Lidia Buble a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care apare celebrul ei iubit, care o ține de mână. Zilele acestea, Harlys a venit în România special pentru vedetă. 


„Lo que quiero y necesito (n.r. Ceea ce vreau și am nevoie)”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei cu iubitul. 

 

 


Chiar dacă inițial au ținut totul departe de lumina reflectoarelor, acum, artista a decis să confirme oficial relația cu celebrul actor. Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări pe pagina de instagram, acolo unde tot mai mulți fani au fost curioși de relația cântăreței cu actorul.


„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.


În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel