Iubitul Danei Marijuana a MURIT! Artista e în stare de șoc

Data publicării:
Sursa foto: Dana Marijuana, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Dana Marijuana, facebook

Daniel Burlacu, iubitul Danei Marijuana, a murit, în urma unui accident. 

Iubitul cântăreței, Dana Marijuana, a murit în urma unui accident. Chiar dacă relația celor doi a fost plină de suișuri și coborâșuri, după ultima împăcare cei doi se iubeau mai mult ca oricând, potrivit artistei, și aveau planuri serioase de viitor.

„Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare. La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta’, afirma Dana Marijuana, cu ceva timp în urmă.

Dana Marijuana, în doliu

Artista avea o relație cu Daniel Burlacu de câțiva ani. Bărbatul avea 49 de ani, era tatăl a trei copii și fost campion mondial de box. Prea multe detalii despre accidentul în care a murit acesta nu se cunosc. Potrivit Click, Daniel Burlacu ar fi căzut de pe o scară, la Hanul Artiștilor și s-a lovit la cap. În urma accidentului, acesta ar fi murit pe loc. 

Surse apropiate spun că iubitul ar fi ajutat-o pe Dana la mai multe proiecte, pe care trebuie să le lanseze curând. În momentul de față, atât artista, cât și apropiații cuplului sunt în stare de șoc.

„Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei, căci cei doi se iubeau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, au spus surse din apropierea solistei, potrivit sursei citate.

Parcursul relației celor doi

Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit la finalul lunii decembrie 2021, pentru că, spun surse, bărbatul i-ar fi spus atunci că nu o mai iubește. Totuși, în prima lună a acestui an au hotărât să-și dea o nouă șansă.

Artista a dat vina pe anturajul bărbatului, dar și pe fosta soție.

„Am văzut că în jurul lui se întâmplau numai rele, încercam să lupt contra lor, dar am considerat că asta face parte din viața lui și că viața lui nu-mi aparține mie și că trebuie să mă retrag, că nu sunt soția sau partenera care să-ți coordoneze viața. Erau prietenii lui... și fosta soție, care s-a băgat aiurea", spunea Dana Marijuana cu ceva timp în urmă, la Antena Stars. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel