Iubitul artistei Rihanna, inculpat pentru rolul său într-un atac armat la Hollywood

Data publicării:
Rihanna și ASAP Rocky, captură video YouTube
Descriere foto: Rihanna și ASAP Rocky, captură video YouTube

Rapperul american A$AP Rocky, partenerul cântăreţei Rihanna, a fost inculpat pentru rolul său într-un atac armat în noiembrie anul trecut la Hollywood, au anunţat luni autorităţile din Los Angeles, California

Pe numele său real Rakim Mayers, muzicianul în vârstă de 33 de ani se confruntă cu două acuzaţii de agresiune cu o armă semi-automată, potrivit biroului procurorului din Los Angeles.

El este suspectat că a îndreptat arma spre un vechi prieten în timpul unei dispute în noiembrie anul trecut, apoi a tras asupra lui de două ori, "rănindu-l uşor", potrivit poliţiei.

A$AP Rocky urmează să compară miercuri în faţa unui tribunal din Los Angeles.

Rapperul a fost arestat în aprilie pe aeroportul din Los Angeles, când a coborât dintr-un avion privat venit din Barbados, de unde este originară iubita sa Rihanna, cu care are un copil.

Rihanna, vedeta hiturilor "Diamonds" şi "Umbrella", este "dragostea vieţii mele" şi "singura", a declarat cântăreţul pentru revista GQ în mai 2021.

A$AP Rocky a fost condamnat în august 2019 la închisoare cu suspendare pentru violenţă, după o dispută în Stockholm, notează Agerpres.

 


Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți


Rihanna, în vârstă de 34 de ani, și iubitul A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima dată,  în urmă cu câteva luni. 

Rihanna, ÎNȘELATĂ chiar înainte să nască

Rihanna și Rocky s-ar fi despărți, scria presa internațională. Motivul care ar fi produs acest lucru ar fi o posibilă infidelitate din partea partenerului ei. După ce această veste s-a împrăștiat peste tot pe internet, fanii au declanșat o discuție uriașă despre relația celor doi.

Vedeta pop a fost acuzată că a pus capăt relației lor, după ce au ieșit la iveală presupuse înregistrări cu el înșelând-o, potrivit mirror. Designerul de încălțăminte Amina Muaddi a fost, de asemenea, adusă în discuție, în aceste afirmații șocante și neașteptate. Sursele internaționale susțin faptul că Rihanna a fost văzută la un restaurant din Los Angeles, plângând la masă. Dar sursele au declarat pentru TMZ că aceste afirmații sunt "100% false în ambele cazuri"

"1 milion la sută nu este adevărat. Ei sunt bine", au spus sursele.

Ce spuneau fanii artistei

De când zvonurile au început să se răspândească, fanii fideli ai Rihannei au reacționat șocați la aceste afirmații.

Pe Twitter, o persoană a scris: "Bine, deci Rihanna și ASAP Rocky se despart. El a înșelat-o. STAI AȘA, A ÎNȘELAT-O? PE RIRI?? ÎN TIMP CE ERA ÎNSĂRCINATĂ? ȘI CU DESIGNERUL AMINA MUADDI? AȘTEAPTĂ DIN NOU, NU SUNT RIRI ȘI AMINA PRIETENE? CE SE ÎNTÂMPLĂ?".

Un altul a postat: "Nu te juca cu noi așa. Știm că ASAP Rocky nu poate fi atât de prost încât să o înșele pe Rihanna. Dacă este adevărat, anulăm relația dintre Amina Muaddi și el".

"Sper că acest zvon despre Rihanna și ASAP Rocky nu este adevărat, pentru că huh?!", a adăugat un al treilea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel