Iubita lui Speak, în culmea fericirii: Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă

Data actualizării: | Data publicării:
Ștefania, instagram
Descriere foto: Ștefania, instagram

Iubita lui Speak nu-și mai încape în piele de fericire. Frumoasa artistă nu s-a mai putut abține și a împărtășit cu fanii ei evenimentul fericit din viața ei.

Nu, nu este vorba de vreo sarcină, dacă v-ați gândit la asta! Ștefania a luat în sfârșit permisul de conducere și așteaptă cu nerăbdare să se urce la volan. Frumoasa șatenă s-a pregătit intens pentru această zi. S-a trezit dis de dimineață, a dat examenul și totul s-a terminat cu brio.

"Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit din examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere!", a spus Ștefania pe contul de Instagram.

Ștefania le-a cerut scuze fanilor pentru absența ei din ultimele zile, din mediul online, spunând că a vrut să țină totul secret.

"Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat. Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul", a spus Ștefania.

Primul care a felicitat-o pe frumoasa artistă a fost chiar Speak . Acesta și-a luat imediat iubita în brațe și a sărutat-o.

"Ce faci, șoarece? Ai luat permisul, bravo! Ia uite șoferița! În sfârșit! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm", a zis el.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel