Iubita lui Reghecampf, filmată de Kamara în adolescență. Ce îi promitea Corina Caciuc fostului iubit: „Să fiu şi cea mai bună”

Data publicării:
Corina Caciuc și Kamara, foto strictsecret.ro
Descriere foto: Corina Caciuc și Kamara, foto strictsecret.ro

Corina Caciuc a avut o relație de scurtă durată cu artistul Kamara, în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au realizat la acea vreme un filmuleț în care iubita lui Laurențiu Reghecampf îi face o serie de promisiuni artistului. 

Actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf  ar fi avut o relație cu Kamara, solistul formației „Alb și Negru”, în perioada în care artistul nu era căsătorit iar ea era adolescentă, potrivit Prosport. 


Într-un video publicat de strictsecret.ro, Kamara și actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf au un dialog despre viitorul tinerei. Pe atunci, Corina Caciuc era adolescentă, iar artistul încerca să o convingă săse lase de fumat și să meargă la școală. 

„Promit să mă ţin de şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei”, îi promitea Corina Caciuc lui Kamara.

 

Prima reacție a lui Kamara

 

„Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a declarat Kamara pentru Impact.


Anamaria Prodan spune că l-a avertizat pe Laurențiu Reghecampf despre Corina Caciuc: „Sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză”


“Gigi Becali mi-a zis în față că Laurențiu are o amantă. Eu am rămas uluită, pentru că nu știam ce se întâmplă. Eu pentru fotbaliști eram soldatul universal. Îi verificam non stop. Eu i-am spus soțului meu că sunt niște probleme mari cu domnișoara în cauză. El nu a crezut! A zis că domnișoara a făcut Cambridge, că ar avea o firmă.

Și uite că am aflat și de Kamara, care a fost la noi la botez. Kamara i-a dat un mesaj lui Laurențiu și i-a spus cât de mult a greșit. Dacă azi a apărut ceva cu Kamara, mâine poate apărea altceva. Mie Laurențiu mi-a predat o lecție de viață, ca și Gigi Becali. Stai cu un om în viață și nu-l cunoști!”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamf sunt pe cale să divorțeze, după ce antrenorul a anunțat-o pe celebra impresară că vrea să își refacă viața alături de tânăra Corina Caciuc, despre care se presupune că ar fi însărcinată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel