Iubita lui Dorian Popa și-a făcut testul pentru noul coronavirus. Ce rezultat a primit Babs

Data publicării:

Babs și-a făcut testul pentru noul coronavirus. Iubita lui Dorian Popa a împărtășit rezultatul și cu fanii.

Noul coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și tot mai multe vedete au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19, astfel că cei care încă au o viață agitată și se ocupă în continuare de afacerile pe care le dețin, aleg să se testeze preventiv pentru a vedea dacă au contractat sau nu virusul ucigaș.

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa s-a testat pentru coronavirus

Iubita lui Dorian Popa sau Babs este una dintre vedetele care se ocupă în continuare de afacerile sale și care are o viață plină de activitate. Din cauza faptului că intră foarte des în contact cu tot mai multe persoane, Babs s-a hotărât să își facă și testul pentru noul coronavirus. Aceasta a ales să își facă singură testul rapid, acasă, iar după ce s-a liniștit, a împărtășit cu fanii rezultatul. Din fericire a fost unul negativ, iar iubita lui Dorian Popa a putut respira ușurată.

În dreptul fotografiei cu rezultatul testului, frumoasa vedetă a scris "Liberă", semn că poate să își desfășoare în continuare, liniștită, afacerile care îi merg ca pe roate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel