Iubita lui Cristian Boureanu, dezvăluiri despre NUNTĂ: Sunt niște discuții pe care...

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Belciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Belciu, Instagram

Cristina Belciu a vorbit într-un interviu, despre relația pe care o are cu Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu iubește din nou! Omul de afaceri trăiește o poveste de dragoste din luna decembrie cu Cristina Belciu, o tânără de 24 de ani. Într-un interviu recent, iubita lui Cristian Boureanu spune că își dorește să fie mireasă, însă nu a discutat încă cu partenerul ei de viață acest aspect.

„Sunt niște idei pe care orice fetiță le are în minte de mică și cred că își proiectează în gând rochia de mireasă, ca orice femeie. Dar sunt niște discuții pe care o să le purtăm la momentul potrivit, pentru că viața e atât de frumoasă, o lăsăm să curgă. Să vedem cu ce o să ne surprindă”, a declarat Cristina Belciu, pentru Antena Stars.


Ce își dorește Cristina Belciu de la bărbatul ideal

„Mă interesează cel mai tare ca mâna lui s-o țină cel mai strâns pe a mea, ca ochii lui să-i privească numai pe ai mei, ca chipul lui să se așeze numai pe pieptul meu. Eu mă îndrăgostesc de mintea omului și asta e problema mea cu poezia.

Am așteptat foarte mult să găsesc un bărbat căruia să-i placă zona asta. Eu scriu poezie, dar el e suficient să-mi zâmbească, ca și cum mi-ar scrie cel mai frumos poem. Pentru mine, asta e cel mai important, o privire sinceră, caldă, o floare… n-am nevoie de o mie de trandafiri, un "Te iubesc!" sincer. Eu cred că o femeie este cucerită de atitudinea bărbatului. Mintea, respectul și zâmbetul, asta mă interesează cel mai tare”, a mai explicat tânăra.

Carmen Harra desființează noua relație a lui Cristian Boureanu

„Mă uit din mai multe puncte de vedere. Mă uit din punct de vedere psihologic, mă uit din punct de vedere al chartuilor lor numerologice. Văd o combinație foarte interesantă și o conexiune foarte puternică, la început. Nu este o relație karmică, nu este o relație de suflet pereche, este doar o relație temporară, cu care el ne-a obișnuit, pentru că a avut multe relații temporare. Tipul uman al domnului Boureanu este că el este un om independent. Cifra lui numerologică este 1. De fapt, are de două ori această cifră, ceea ce nu-i dă posibilitatea să rămână în nicio relație pe parcursul vieții. El are relații temporare, iar cu această nouă iubită are o relație foarte intensă, care se termină brusc. Amândoi sunt în aceeași perioadă a vieții lor, se găsesc în ceea ce se numește Anul personal 5, care nu duce neapărat la un mariaj între ei și nici nu cred că va fi cazul. Ea are problemele ei, interioare, ea este foarte introvertită, atât cât este ea de spectaculoasă, are probleme de încredere și are probleme de comunicare. Relația dintre ei nu este neapărat compatibilă și, așa cum am spus, poate să dureze o perioadă relativ scurtă.”, a declarat Carmen Harra, la Prima TV, în emisiunea „Exclusiv VIP”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel