"Iubirea nu se strigă în gura mare". Corina Caragea dezvăluie motivul pentru care nu își expune relația public: Apare o știre la fiecare inel

Data publicării:
Sursa foto: Corina Caragea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Corina Caragea, Instagram

Corina Caragea a vorbit despre motivele pentru care a ales să își țină relația departe de ochii lumii.

Frumoasa prezentatoare Corina Caragea ar avea o relație din 2013, cu Robert Pongracz. Deși sunt împreună de foarte mut timp, aparițiile cu cei doi, în spațiile publice, sunt destul de rare. Corina Caragea explică astfel faptul că îi place să-și țină relația discretă, departe de ochii lumii, iar iubirea adevărată se trăiește în privat.

"N-aș putea trăi fără dragoste"

„Eu am evitat să îmi expun viața personală și poate de aceea s-au tot făcut speculații și s-au inventat atâtea căsătorii. Dar eu mi-am văzut mereu de treaba mea și am mers mai departe fără să mă obosesc să arăt lumii ce fac în viața privată. Eu consider că iubirea nu se strigă în gura mare, nu are nevoie de validarea nimănui, cu atât mai mult a unor străini. Mă bucur și mai mult de momente dacă sunt în cerc restrâns, fără zgomot. N-aș putea trăi fără dragoste. Cred că ea e motorul vieții noastre.”, a spus Corina Caragea, potrivit unica.

"Apare o știre la fiecare inel"

Tocmai din cauza faptului că a ales să țină totul privat și nu a dezvăluit niciodată presei detalii despre viața ei personală, Corina Caragea explică faptul că nu doar o dată, a fost victima fake-news-ului. În unele cazuri, acestea i-au afectat chiar și relația cu unii membri ai familiei.

„Într-adevăr, apare o știre la fiecare inel pe care îl port pe deget – ba că e de logodnă, ba că e de căsătorie. Știu că am avut un interviu chiar aici în 2018, când am negat, căci luase o amploare foarte mare subiectul și deja mă sunau rudele să mă certe că nu le-am anunțat înainte.”, a continuat aceasta.

Ce subiect consideră Corina Caragea că ar merita mai multă atenție

„Se vorbește foarte mult astăzi, pentru că rețelele sociale le-au dat o voce tuturor. E bine, dar și rău. Cred că tocmai acest subiect ar trebui tratat mai mult și mai ales în școli – cum recunoaștem și cum ne ferim de fake news-ul de pe Internet, de impactul psihologic asupra noastră, cum gestionăm informațiile primite acolo, cum le triem, cum le folosim pentru a face bine, nu rău.”, a mai adăugat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel