Isabela și Adina, reglare de conturi în Arena de la Insula de 1 milion: „Arma mea e creierul!”

Data publicării:

Isabela, una dintre cele mai vocale concurente din competiția "Insula de 1 milion", reality show-ul de la Kanal D, se află acum în pericol de eliminare după ce a pierdut proba decisivă în fața colegei sale din tabăra Sudicilor, Flori, și a rivalei sale din tabăra Nordicilor, Adina.

 Reglându-și disputele în timpul Arenei, cele două concurente și-au aruncat vorbe grele în fața celor 39 de concurenți rămași în competiție.

Adina și-a exprimat satisfacția că Isabela se află acum în pericol de eliminare. Schimbul de replici dintre cele două a atins cote ridicate de tensiune; victoria în probă a determinat-o pe Adina să remarce că "în seara asta vedem care e mai ieftină", declarație care a provocat o reacție vehementă din partea Isabelei.

"Arma mea e creierul, asta face o mare diferență", a aspus Isabela, subliniind ca diferența dintre ele este că ea nu ține ranchiună. Sudica și-a exprimat bucuria că Flori și Blondu, colegii sai de tabara, au rămas în competiție.

"Eu ti-am spus chiar si pe drum, si aici, nu am vrut sa o fac public, dar ti-am spus că indiferent de certurile dintre noi mă bucur la fel de tare pentru tine si îți doresc numai bine. Eu nu țin ranchiună, pentru că dacă eu mă cert, mă cert pe moment si a doua zi uit. Asta spune mult despre caracterul unui om. Răspunsul meu referitor la cearta pe care am avut-o  a fost in concordanță cu ceea ce mi-ai spus tu mie.

Nu ai cum să provoci un om la nesfârșit si să te astepti ca el să nu îți răspundă. Iar când el îți răspunde cu o monedă mai grea decât a ta ar fi trebuit să fii capabilă să o duci măcar până la nivel mental. Faptul că astăzi, fizic ai avut cinci secunde înaintea mea si te-ai pronunțat si tu că ai crezut că o să pierzi, pentru că eu si Floricuta ne-am descurcat foarte bine, asta nu îți dă acum dreptul să mă jignesti în vreun fel, pentru că eu nu as fi făcut-o daca aș fi fost în locul tău. Am ținut să te respect până în ultimul moment...Tu mai ai de înghițit două DEX-uri până sa ajungi la jumatate din vocabularul meu. Faptul că ai un vocabular de stradă si esti crescută pe stradă si ai avut astăzi o mică șansă în fața mea nu îți dă dreptul să vorbești așa cum ai vorbit acum", a spus Isabela.

Cine este Isabela de la “Insula de 1 milion”?

Isabela are 29 de ani, este din Bucuresti si, dincolo de spiritul antreprenorial (are un magazin în care comercializează produse de beauty), este si influencer, cu o comunitate de peste 150 de mii de urmăritori. S-a inscris în competitia "Insula de 1 milion" condusă de  "foamea de reusită" si de faptul că nu dorește sa trăiască o "viață mediocră". Își doreste să îi facă mândri pe parintii ei si să reinvestească un eventual câștig în ceva care să îi aducă venituri constant, dar si în oameni mai puțin norocoși. Isabela provine dintr-o familie cu posibilitati materiale peste medie, însă și-a dorit, dupa cum povestea înainte de plecarea în Dominicana,  să își construiască propriul său drum în viață.

Va fi sau nu salvată Isabela din competitia “Insula de 1 milion”  si ce strategie va aplica Szilard, cel ales de Ruletă să facă Jocurile pe Insulă, vom afla sambata aceasta,  de la ora 21:00, urmarind o noua editie a reality show-ului prezentat de Cosmin Cernat la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel