Isabela Onoriu, primele declarații după ce fostul soț a scăpat de arestul la domiciliu: ”Nu bag mâna în foc că nu mă va mai căuta!”

Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Isabela Onoriu a făcut primele declarații, după ce soțul ei, Daniel Onoriu, a scăpat de arestul la domiciliu. 

Daniel Onoriu se bucură în sfârșit de libertate, după opt luni în care a fost arestat la domiciliu, în urma scandalului avut cu Isabela, fosta lui soție. Vinerea trecută, fostul pilot de raliuri s-a prezentat din nou în fața instanței, acolo unde s-a decis ca măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu cea a controlului judiciar. Isabela Onoriu a avut și ea o primă reacție, după ce a aflat că  fostul soț se bucură din nou de libertate. 

Isabela Onoriu, primele declarații după ce fostul soț a scăpat de arestul la domiciliu

Isabela Onoriu speră ca fostul soț să nu se mai apropie niciodată de ea. Totodată, femeia așteaptă cu nerăbdare să se termine procesul de divorț și să încheie orice legătură cu Daniel Onoriu. 

”Am aflat că a ieșit din arestul la domiciliu, sper să nu se mai apropie de mine niciodată, eu chiar îmi doresc să se termine acest proces de divorț și să-și vadă de viața și de treaba lui. Nu am ce discuta cu el, nu am mai vorbit absolut nimic. S-a plâns că n-a putut face mișcare, în arestul la domiciliu? Eu nu cred în lacrimile lui nicio secundă, nu cred, îl cunosc mai bine, am stat cu el, nicio instanță nu-l ținea 8 luni, dacă era nevinovat sau doar pentru câteva înjurături”, a spus Isabela Onoriu. 

Totodată, Isabela este convinsă că Daniel o va căuta din nou și nu-i va da pace. 

”Dacă mi-e teamă de el? Nu bag mâna în foc că nu mă va mai caută, dar sper că nu. Să își vadă de viața lui. Procesul de divorț nu s-a încheiat încă, pe 5 septembrie e primul termen”, a mai spus femeia. 

Ce acuzații grave i-a adus Isabela Onoriu soțului ei

După o căsnicie de șapte ani, Isabela și Daniel Onoriu și-au spus adio, aruncându-și cuvinte grele. 

”Eu nu mă cobor la nivelul lui de vocabular. Cum am mai spus și în alte interviuri, eu nu pot fi trasă la infinit într-o continuă denigrare. Justiția în România își face treaba exact cum trebuie. Greșești, în fața legii plătești! De peste 6 luni fostul soț este în arest la domiciliu, din cauza acțiunilor lui contra mea. Încălcarea ordinului de protecție și amenințări cu moartea, în formă continuată, plus violare de domiciliu. Am depus actele de divorț în luna septembrie a anului trecut. De atunci a început în media și pe rețelele sociale o întreagă acțiune de denigrare împotriva mea”, declara Izabela Onoriu, pentru Revista Viva.

Ce a făcut Daniel Onoriu după ce a scăpat de arestul la domiciliu

„Ieri am fost la biserică, m-am rugat la Dumnezeu, după am fost de la Piața Presei Libere până în Băneasa, pe jos, acasă, eu am avut mușchii atrofiați, am stat două luni în comă, am fost 99% mort. N-am înțeles de ce în acest timp judecătorii nu m-au lăsat să ies acasă pe propria mea terasă. Eu am fost un om extrem de bolnav, Dumnezeu mi-a dat ambiție. Chiar dacă am stat închis în apartament, eu chiar și așa mi-am văzut de corpul meu, am făcut mii de ture prin casă, am tras de fiare până când n-am mai putut.

Am început să vorbesc cu prietenii, cu familia, am ieșit la vreo 10 terase și restaurante și m-am întâlnit cu foarte mulți prieteni. Am mers și la biserici să mă rog. Ionuț Hornoiu s-a dovedit a fi un prieten foarte bun, a venit la mine la grătar, acum merg la el acasă, mă ajută să mă antrenez, mergem împreună la sală”, a  spus Daniel Onoriu, pentru spynews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 iul 2023, 11:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience