Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei merge la psiholog, după divorțul părinților: „Am apelat la ajutor”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei merge la psiholog, după ce părinții ei au decis să divorțeze. 

După mai multe împăcări și despărțiri, Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației. Cea mai afectată de această decizie este fiica lor, Isabela. Oana Roman a mărturisit că fiica ei merge la psiholog.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei merge la psiholog, după divorțul părinților

Vedeta a recunoscut că Isabela îi duce dorul tatălui său, mai ales că petrecea foarte mult timp alături de acesta.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

Totodată, Oana Roman a recunoscut că fiica ei a fost cea care și-a dorit să ceară ajutorul psihologului. 

„Ea îi spune <> și Ana este, într-adevăr, un psiholog care face și dezvoltare personală pentru copii și Isa a început să meargă să o vadă pentru că așa și-a dorit, asta a simțit că vrea, și am făcut cum și-a dorit ea”, a adăugat vedeta.

Oana Roman regretă scandalul cu Marius Elisei

După multe mesaje în care vedeta și-a pus la zid fostul soț, adresându-i extrem de multe cuvinte grele, acum aceasta spune că regretă întreaga situație. Aceasta recunoaște faptul că a exagerat pe alocuri și spune că presiunea, dar și lucrurile pe care le avea pe cap au determinat-o să recurgă la asemenea lucruri.

„Mai vreau să spun ceva, pentru că tot este duminică și este zi sfântă și este o zi în care trebuie să ne liniștim, în care trebuie să ne odihnim. Am stat și m-am gândit foarte serios zilele astea la tot ce s-a întâmplat, la tot ce s-a spus și cred că totul a fost greșit. Poate și eu am exagerat pentru că am fost pusă într-o situație foarte dificilă și m-am trezit singură cu prea multe pe cap și dacă am greșit, îmi cer scuze și vreau să încheiem”, a mărturisit Oana Roman pe InstaStory.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte”

Se pare că unul dintre motivele care ar fi determinat-o să pună capăt acestui scandal ar fi jignirile și părerile radicale ale oamenilor din jurul său, Oana Roman spunând faptul că i-a fost foarte greu să îndure toate aceste cuvinte dure. Aceasta se arată fericită dacă Marius Elisei continuă să păstreze legătura cu fetița lor și să o viziteze regulat. 

„Mi s-au adresat cuvinte foarte urâte, poate și eu am spus cuvinte urâte, dar trebuie să încheiem pentru Isa, să fie liniște. Nu vreau să mai discut sau să mai dau curs unor speculații, sub nicio formă legat de tot ce s-a întâmplat. Atâta timp cât Isa își vede tatăl, eu sunt fericită și nimic altceva nu mai contează. M-am sfătuit aseară cu familia mea, care nu este de sânge, dar este de suflet și m-au ajutat foarte mult să înțeleg niște lucruri și da, am exagerat și eu, dar ce am primit înapoi a fost foarte greu. Așa că vreau să încheiem de tot, pentru totdeauna”, a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel