Irisha de la Bravo ai stil, devastată de durere. Familia vedetei este blocată în Ucraina: „Femeile nu o să își lase niciodată bărbații”

Data publicării:
Irisha, foto Instagram
Descriere foto: Irisha, foto Instagram

Irisha, fostă concurentă Bravo ai stil și Survivor, trece prin momente cumplite. Familia vedetei se află în Ucraina, în mijlocul războiului. 

Irisha: Nu am cuvinte să îmi exprim durerea

Irisha a vorbit, pe Instagram, despre situația în care se află o parte din familia ei. Vameșii ucraineni nu le mai permit bărbaților cu vârsta între 18 și 60 de ani să părăsească țara. Aceștia sunt nevoiți să rămână în mijlocul războiului și să lupte pentru poporul lor. Irisha spune că jumătate din familia ei este în acest moment în Ucraina și că femeile nu vor să părăsească țara fără soții lor. 

"Este extraordinar de trist ceea ce se întâmplă! Nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Jumătate din familia mea este în Ucraina. Ce pot să zic mai mult de atât? Nu pot să cred că în 2022 trecem prin asta. Nu am cuvinte. Nimeni nu își dorește acest război. Absolut nimeni, în afară de Putin. Ale mele rude au încercat să plece din Ucraina și la vamă ce credeți? Nu permit bărbaților să iasă din țară, pentru că trebuie să fie gata de luptă în orice moment. Femeile nu o să își lase niciodată bărbații, deci sunt blocați acolo.", a spus Irisha, pe story, potrivit Wowbiz. 

 

"În Ucraina băncile nu mai eliberează bani, la fel și în Republica Moldova. Aeroportul e închis. Jumătate din familia mea stă în Republica Moldova, jumătate stă în Ucraina. Să ne păstrăm calmul, zic. Chiar da.", a declarat Irisha. 

 

Sean Penn a fugit din calea războiului. Actorul a mers pe jos până la granița cu Polonia: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului

Sean Penn a dezvăluit că a mers pe jos kilometri întregi până la granița cu Polonia, în timp ce filma un documentar despre războiul din Ucraina.

Actorul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că atât el, cât și echipa sa de filmare au decis să abandoneze mașina și să meargă pe jos după ce au văzut miile de locuitori ucraineni care fugeau din calea războiului, cozile întinzându-se pe kilometri întregi. 

Luni, pe Twitter, Sean a descris cum mașinile erau pline de femei și copii, singurul lor bun de valoare fiind vehiculul în care călătoreau.  


Marele actor a împărtășit o fotografie în care târăște o valiză lipită cu bandă adezivă.


"Eu și doi colegi am mers kilometri până la granița cu Polonia după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. 

Aproape toate mașinile din această fotografie transportă doar femei și copii, majoritatea fără niciun semn de bagaje, iar mașina este singurul lor bun de valoare", a scris Sean Penn pe Twitter. 

 

Citește mai multe aici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel