IRIS aniversează 40 de ani, cu întărziere. Cristi Minculescu, eveniment la Sala Palatului: Abia așteptăm să urcăm pe scenă

Data publicării:
Cristi Minculescu, Valter & Boro - Iris, evenimentul mult așteptat, aniversarea 40 + 2, la Sala Palatului
Descriere foto: Cristi Minculescu, Valter & Boro - Iris, evenimentul mult așteptat, aniversarea 40 + 2, la Sala Palatului

Cristi Minculescu, Valter & Boro  sărbătoresc 40 de ani de Iris, cu doi ani de întârziere, din cauza pandemiei. 

În data de 05 Martie 2022, Sala Palatului din București găzduiește un „spectacol eveniment” marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei națiuni – “IRIS”.

Chiar dacă între timp au devenit 40+ 2, căci pandemia a dus la mai multe amânări inevitabile, iată-i astăzi începând numărătoarea inversă până la ”ziua cea mare”.

 “Aniversarea a 40 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și cei trei sărbătoriți, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special care va genera multă emoție”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești.

Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc.

Un aspect inedit, din cadrul desfășurării grandiosului eveniment, va fi reprezentat și de invitații trupei. Soprana de talie internațională și o bună prietena a Iris, Felicia Filip, trupa Blană Bombă - grupul de puști super talentați, cu rock-ul în sânge și repertoriu, dar și copiii de la Cor cu dor, vor urca pe aceeași scenă, alături de Cristi Minculescu, Valter & Boro - IRIS.

“Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, trupa Blană Bombă, copiii din „Cor cu dor” ” spune Cristi Minculescu.

Mult așteptatul concert aniversar va avea loc în data de 05 Martie 2022, ora 19.30 la Sala Palatului din București.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel