Irinel Columbeanu sare în apărare fostei soții. Afaceristul dă de pământ cu avocata care o acuză pe Monica Gabor că are o datorie uriașă la ea

Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Irinel Columbeanu a sărit în apărarea Monicăi Gabor și a pus-o la punct pe avocata Tripona Murgu, care a reprezentat-o în procesul de divorț.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au căsătorit în anul 2006, însă, iubirea lor a ajuns la final în anul 2011, astfel că au decis să divorțeze în tensiuni și scandal. Ulterior, fosta soție a afeceristului s-a mutat peste Ocean. 

Irinel Columbeanu a sărit în apărarea Monicăi Gabor

Acum, avocata Monicăi Gabor, cea care a reprezentat-o atunci în instanță, o acuză pe iubita lui Mr. Pink ar avea o datorie uriașă la ea. În apărarea vedetei a sărit chiar Irinel Columbeanu. Acesta este de părere că avocata Tripona Murgu vrea doar să pună mâna pe banii fostei sale soții. De asemenea, acesta susține că sunt șanse ca avocata în cauză să nici nu fi absolvit vreo facultate care să îi dea calificarea de avocat.

„Eforturile de a pune mâna pe niște bani nemunciți ale acestei doamne ce se pretinde avocat de meserie, Tripona Murgu, sunt pentru mine nu numai rizibile dar și pur și simplu penibile. Probabil că, de fapt, nu a absolvit nicio facultate de drept, altfel nu se explică demersul descalificant de a-și propune să „recupereze”, (de parc-ar fi făcut o investiție în vreo afacere), prin căile justiției române (ba parcă și americane, se pare), irosindu-le astfel fără sens timpii de instanță) o sumă de 70.000 de euro despre care știe foarte bine că este în același timp și nemeritată și prescrisă. De ce nemeritată? Fiindcă un avocat atunci când invocă o sumă unui client ca și datorată trebuie să aibă în spate un contract de reprezentare în instanță și în portofoliu o serie de procese câștigate conform contractului la angajarea sa. Deși nu sunt avocat știu foarte bine care a fost acum 11 ani obiectul disputei între mine și Monica Gabor (fostă Columbeanu), respectiv încredințarea minorei Irina Columbeanu mamei sau tatălui. Ori hotărârea instanțelor de la acea vreme este de notorietate, care a fost-respectiv tatălui, consecința în speță fiind aceea că le-a lăsat pe mamă fără fiică și pe „avocată” fără motivul legal de a-i cere bani clientei sale, conform înțelegerii lor scrise. În rest, discuții de genul că „avocata” ar fi efectuat deplasări la București în vederea reprezentării clientei la instanță, (asistării ei din punct de vedere juridic) sunt futile, toată cheltuiala a fost făcută în exclusivitate pe riscul „avocatesei” și nu înțeleg de ce (și nici cum) aceasta continuă să întrețină uriașa campanie de presă, antamată nu în lipsa voinței și a declarațiilor ei”, a declarat Irinel Columbeanu, notează Click.

Irinel Columbeanu: „O incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale”

„Personal, consider că repercusiunile acestei (cheltuieli considerabilă a statului român- de timp prețios de instanță și substanțialele daune morale cauzate Monicăi Wangsuo și familiei sale prin declarații iresponsabile de genul că „nevasta miliardarului chinez nu ar avea nimic în conturi în America” ar trebui cumva recuperate de la persoana ce le-a cauzat. Respectiv, Tripona Murgu, drept care îndrăznesc să propun și o formulă de recuperare: în ceea ce îl privește pe Mr. Pink o să o incit pe Monica să încerce recuperarea daunelor morale generate de diminuarea reputației financiare a familiei sale. Cât privește statul român, sesizez public prin intermediul dumneavoastră Baroul avocaților și Ministerul Justiției ca, prin amenzile pe care le pot aplica responsabililor, să urmărească recuperarea sumelor inutil cheltuite de stat. Mă întreb de asemenea cum o fi reușit această „avocată” să „recupereze” 4.500 RON din contul Monicăi și cine, de ce și de la ce instanță sau prin ce executor judecătoresc s-o fi reușit această performanță și în baza căror probe?, toate acestea în speranța auto-sesizării Ministerului Public pentru săvârșirea unor infracțiuni concurente de abuz în serviciu”, a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 sep 2022, 11:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience