Irinel Columbeanu, primele INFORMAȚII după ce a ieșit din operație. Cum se simte afaceristul

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu a fost operat pe inimă din cauza unui accident vascular cerebral suferit săptămâna trecută. 

În urmă cu câteva zile, omul de afaceri a suferit un AVC și a fost transportat de urgență la Spitalul Elias, din București.  

"Sunt la Spital de Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare", a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Ulterior, medicii i-au transmis omului de afacere că trebuie operat la inimă în cel mai scurt timp pentru a i se monta stent și pentru a i se curăța carotida. În urmă cu câteva ore, Irinel Columbeanu a iesit din operație și a transmis că se simte bine în urma intervenției de curățare a carotidei, în cadrul căreia i s-a montat și un stent, potrivgit spynews.com

Este al doilea AVC al omului de afaceri

În 1981, pe când avea doar 23 de ani, omul de afaceri a mai avut un accident vascular cerebral. 

"Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC și drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci mai ales că eram tânăr", a mai spus Irinel.

Romanița Iovan, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, a dezvăluit că omul de afaceri a mai suferit un accident vascular cerebral, în urmă cu 15 ani.

''A mai suferit acum vreo 15 ani. Îmi pare rău, ce să zic. Dacă este bine, e ok. Așa cum știți, suntem prieteni de peste 30 și ceva de ani, normal că ținem legătura. În afară de incidentul acesta e care l-a avut acum ceva vrem, altfel repercusiunile acestor evenimente sigur sunt, vizavi de sănătatea omului, adică n-au cum să treacă neobservate, dar până la urmă depinde de fiecare dintre noi cum reușim să ținem sub control orice situație de genul acesta și, este foarte important stilul de viață, alimentația și, în principiu, nu are voie să fumeze, să bea alcool, din câte știu eu'', a declarat Romanița Iovan la Antena Stars, potrivit SpyNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel