Irinel Columbeanu o vrea înapoi pe Monica Gabor: „Am auzit acum prin presă că ar fi venit la Bacău”

Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Irinel Columbeanu a vorbit despre relația care a rămas între el și Monica Gabor.

Irinel Columbeanu a fost recent invitat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, unde a făcut mai multe dezvăluiri din viața personală și a fost mai sincer ca niciodată. Acesta era frecvent în atenția presei, în momentul în care forma o căsnicie alături de Monica Gabor, mama fetiței sale, însă de atunci au trecut deja 11 ani, iar viața fostului afacerist pare că nu mai este la fel de colorată, dar nici fericită. Chiar dacă Monica și-a făcut o nouă viață în America, acolo unde duce un trai de lux alături de Mr. Pink, se pare că Irinel Columbeanu încă mai râvnește la povestea de dragoste de odinioară și și-ar dori oricând împăcarea cu fosta sa soție.

„Care este cea mai frumoasă vacanță pe care ați făcut-o?

- La Paris, cu Monica. Mie îmi place Parisul și îmi plăcea și Monica, bineînțeles.

Vă este dor de Monica, ca femeie?

- Da, îmi este.

V-ați împăca cu ea?

- Da! Am auzit acum prin presă că ar fi venit la Bacău, la parastasul mamei ei. A murit foarte ciudat mama ei, săraca, Dumnezeu s-o ierte!”, a fost dialogul dintre cei doi, potrivit click!.

Citește și: Trucul inedit prin care Ramona Gabor își menține silueta. Bea asta în fiecare zi: „Cel mai important”

Irinel Columbeanu are o pasiune pentru femeile tinere

De la despărțirea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a mai încercat să-și refacă viața în repetate rânduri. Lucrul care a atras însă atenția tuturor a fost faptul că bărbatul avea mereu la braț același tipar de femeie: slabă, înaltă, cu păr lung și tânără. În acest sens, fostul afacerist recunoaște că mereu i-au plăcut fetele tinere, motiv pentru care nu își propune să-și schimbe gusturile pe viitor. Totuși, în prezent acesta este singur.

„Da, am postat o fotografie pe Internet cu o fată frumoasă. Nu, nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am publicat-o pe contul meu de Facebook. Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung. Normal, ce crezi, că îmi schimb gusturile de la o zi la alta?!

Momentan, sunt în continuare singur, dar încă mă mai caută fetele și eu le răspund, vorbesc cu ele, nu sunt de lemn. Mai exact, le răspund la mesaje și mă conversez cu ele, dar nimic mai mult”, a declarat, Irinel Columbeanu, pentru sursa citată anterior.

VEZI și: Relația lui Irinel Columbeanu s-a destrămat. Iubita lui, Ani, l-a părăsit definitiv: „N-a fost să fie”

Ce părere are despre Mr. Pink

Chiar dacă și-ar dori-o oricând înapoi pe mama fiicei sale,  Irinel Columbeanu are o mare admirație și pentru partenerul de viață actual al Monicăi Gabor, pe care a avut ocazia să-l cunoască în ultima vizită în America, pe care a făcut-o recent.

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu. E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a mai spus acesta, potrivit cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel