Irinel Columbeanu, motivul REAL al despărțirii de Anna Lesko. Vedeta a fost dată afară din vila de la Izvorani

Data publicării:
Irinel Columbeanu/ Anna Lesko, colaj foto
Descriere foto: Irinel Columbeanu/ Anna Lesko, colaj foto

Anna Lesko a trăit umilința vieții ei în timpul relației cu Irinel Columbeanu. Artista a fost dată afară din vila de la Izvorani.

Irinel Columbeanu este cunoscut deja pentru idilele amoroase cu cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Chiar dacă toată lumea cunoaște relația lui de iubire cu Anna Lesko, puțini știu motivul care a dus la despărțirea celor doi și clipele de umilință trăite de celebra cântăreață. 


Relația dintre Anna Lesko și Irinel Columbeanu a început pe când vedeta avea doar 17 ani, iar fostul milionar 39. S-au cunoscut în anul 1996 pe când Anna Lesko făcuse o vizită în România și au pus capăt relației în anul 2004. 


Anna Lesko nu ar fi fost acceptată de părinții omului de afaceri încă de la începutul idilei amoroase, iar în anul 2004 aceștia au dat-o afară pe artistă și au rupt legătura de iubire dintre cei doi. 


Irinel Columbeanu a făcut declarații șocante din perioada relației lui cu Anna Lesko. 


„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus ‘Ieși din casa fiului meu, rusoaico. Așa s-a terminat relația noastră”, a spus afaceristul pentru impact.ro.


Chiar dacă a trăit una dintre cele mai mari umilințe din viața ei alături de omul de afaceri, Anna Lesko a avut mereu doar cuvinte de laudă la adresa lui. În urmă cu ceva timp, artista declara că alături de Irinel a fost foarte fericită și l-a iubit mult. În plus, timpul petrecut împreună a ajutat-o pe ea să se maturizeze și să își contureze personalitatea. 


„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna Lesko despre relația cu Irinel Columbeanu. 

 

Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei. A ars odată cu incendiul izbucnit la Vila de la Izvorani

 

Pe lângă pasiunile ei pentru muzică și gastronomie, Anna Lesko mai este talentată și la pictat. În timpul relației amoroase cu fostul milionar, vedeta i-a făcut acestuia un cadou special, mai exact un tablou pictat chiar de ea, care a dăinuit în vila de la Izvorani mulți ani. Coincidența a fost că acest tablou a ars odată cu imobilul de lux în anul 2020, iar Irinel Columbeanu regretă enorm pierderea lui, în plus spune că acesta a fost un semn. 


„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel