Irinel Columbeanu, luat la întrebări de Brianna Caradja: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea”

Data publicării:
Brianna Caradja, captura foto AntenaStars
Descriere foto: Brianna Caradja, captura foto AntenaStars

Brianna Caradja l-a luat la întrebări pe Irinel Columbeanu în văzul tuturor. Ce replică surprinzătoare a avut vedeta pentru omul de afaceri. 

Irinel Columbeanu și-a lansat ieri prima carte din trilogia ”Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care vorbește despre întreaga sa viață. La eveniment au participat și două dintre fostele sale iubite, Romanița Iovan și Brianna Caradja, două dintre personajele cheie ale cărții lui. 


Brianna Caradja a ținut și un discurs emoționant la final, dar înainte de toate i-a făcut o remarcă surprinzătoare lui Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta? Adică ai avut grijă ce zici acolo”, l-a întrebat în spirit de glumă. Irinel Columbeanu i-a oferit acesteia un răspuns afirmativ. 


Brianna Caradja a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Irinel Columbeanu și a spus că este un om foarte special, departe de imaginea care i-a fost construită de-a lungul timpului din cauza idilelor sale amoroase. 


„Iri ca om și Iri pe care îl cunoașteți din presă sunt două persoane foarte diferite. E un personaj foarte profund, foarte complex, este cineva care știe să trăiască, cineva care știe să se bucure de moment. Iri pe care l-am cunoscut este cineva care știe să se bucure de lucruri mărunte, care știe să râdă din toate, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag”, a spus Brianna Caradja în cadrul evenimentului. 


Irinel Columbeanu promite să scoată la iveală o mulțime de secrete picante ale vieții sale, dar înainte de toate le-a cerut acordul oamenilor despre care a scris. 


„Am întrebat multă lume dacă pot vorbi de ei sau de ele și am încercat să păstrez o atitudine decentă față de aceste persoanje. De altfel, câteva dintre ele vor fi prezente și la lansare. Eu așa am gândit lansarea, să invit și câteva dintre personajele cărții”, a spus Irinel Columbeanu, la Xtra Night Show.

 

Romanița Iovan, despre relația cu Irinel Columbeanu 

 

Irinel Columbeanu a avut o relație și cu celebra creatoare de modă Romanița Iovan în urmă cu 20 de ani. Cei doi păstrează o frumoasă relație de prietenie în prezent. 

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre”, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

Mai mult, vedeta spune că prietenia pe care au avut-o după despărțire a fost chiar mai frumoasă decât relația în sine. 

„Am fost alături de el oricând și oricum. Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a completat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel