Irinel Columbeanu, îngrijorat din cauza Monicăi Gabor: „Nu am mai vorbit deloc cu ea după ce s-a aflat vestea”

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, sursa instagram/ colaj
Descriere foto: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, sursa instagram/ colaj

Monica Gabor și Mr. Pink și-au spus adio după 10 ani de relație. Irinel Columbeanu își face griji pentru fosta lui soție. 

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit după o relație care a durat 10 ani. Chiar dacă nu au dat semne că ar avea probleme în cuplu, iată că totul a ajuns la final. 


Irinel Columbeanu spune că nu a mai vorbit cu fosta lui soție de când s-a aflat despre despățire și își face griji pentru ea. 


Monica a postat mai multe fotografii pe Instagram unde apare alături de sora ei în Dubai. Ramona Gabor este stabilită acolo de mai mulți ani și duce o viață de lux. 


Irinel Columbeanu crede că cei doi se vor împăca și spune că este doar o ceartă de moment. 


„Nu am mai vorbit deloc cu Monica după ce s-a aflat vestea. M-am gândit mult la chestia asta, mă frământă situația în sine!

 

Nu am încă un program stabilit pentru vara aceasta cu fetița. Eu nu cred că este nevoie să o ajute cineva pe Monica în această situație, ea o să se descurce singură din câte o cunosc. Nu este vorba de ambiție de fier în această situație, Monica este o femeie foarte temperamentală.

 

Eu cât îi cunosc pe amândoi, pentru că l-am cunoscut și pe Mr.Pink, o să se înțeleagă și o să se împace. Deci dacă ai o femeie temperamentală lângă tine și ești un bărbat deștept, nu ai cum să nu te înțelegi. Mi se pare că se face o furtună într-un pahar de apă.

 

Ei și-au dat un reset la relație pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu îmi fac griji că ei doi se vor separa”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.


Irinel Columbeanu a vorbit și despre fiica lui, Irina. Cea mică trăiește de câțiva ani buni alături de mama ei în Amercia. Omul de afaceri spune că Irina scrie o carte în engleză și este foarte mândru de ea. 


„Irina mi-a spus acum două săptămâni că scrie la o carte. Deja ajunsese la peste 20.000 și ceva de cuvinte. Nu știu despre ce anume este cartea și eu sunt curios. Scrie în limba engleză. Acum vorbim de la autor la autor, ce să mai”, a mai spus Irinel Columbeanu despre fiica sa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel