Irinel Columbeanu, infectat cu virusul COVID-19. Afaceristul a fost dus de urgență la spital

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu trece prin clipe grele după ce a fost infectat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a omului de afaceri?

Irinel Columbeanu a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, iar acum se află pe mâinile medicilor, potrivit declarațiilor sale, citate de Antena Stars. Afaceristul s-ar fi simțit rău în ultimele zile, așa că a decis să își facă un test. Acesta a ieșit negativ, iar Irinel Columbeanu a decis că se poate trata singur. 


A cerut ajutorul medicilor prin apel la 112 abia după ce a observta că starea lui etse din ce în ce mai rea. Irinel Columbeanu se află aucm sub supravegherea medicilor și spune că se ismte mult mai bine, potrivit sursei citate mai sus. 


Tot mai multe vedeta au ajuns pe mâinil medicilor după ce au fost confirmate cu virusul Covid-19


În ultimele zile, Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani, Theo Rose și Adela Popescu au trecut prin spaima vieții după ce au fost confirmate pozitiv cu Covid-19. 


Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au avut nevoie de ajutorul medicilor și au fost internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

 
Cele două artiste se află acum înafara oricărui pericol, dar și-au îndemnat fanii să apeleze de urgență la ajutorul cadrelor militare dacă se simt rău. 


Elena Merișoreanu se află încă sub supravegherea medicilor. Artista are schema de vaccinare completă. 


"Ma simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi au făcut doar perfuzii cu tratament anti-Covid19. Situația e mult mai buna de când am venit. Eu deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede. Acum a venit doamna doctor și mi au spus ca totul e spre bine. Deci cred ca mai stau o săptămână-două, nu știu", a mărturisit Elena Merișoreanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel