Irinel Columbeanu, dezvăluiri inedite din căsnicia cu Ramona Gabor: "A avut toate motivele să divorțeze de mine"

Data publicării:
Monica Gabor și Irinel Columbeanu, sursa instagram/ colaj
Descriere foto: Monica Gabor și Irinel Columbeanu, sursa instagram/ colaj

Irinel Columbeanu a vorbit deschis despre căsnicia pe care a avut-o cu  Monica Gabor.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au împreună o fetiță, însă Monica Gabor a decis să pună capăt relației din cauza infidelităților venite din partea lui Irinel Columbeanu.

Acum, Monica Gabor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mr. Pink,  un milionar, alături de care locuiește în America. Irinel Columbeanu a mărturisit că se aștepta ca la un moment dat să se ajungă la despărțire.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.

O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat afaceristul la un post de televiziune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel