Irinel Columbeanu, despre prima întâlnire a părinților lui cu Monica Gabor: „Era încă elevă în clasa a XII-a”

Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu, detalii neștiute despre seara în care le-a prezentat-o părinților lui pe Monica Gabor. 

Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum al trilogiei sale. În cadrul acestei cărți, el descrie pe larg povestea de iubire cu Monica Gabor, fosta lui soție. 


Iată cum a decurs prima întâlnire a părinților lui cu Monica Gabor, care era în clasa a XII-a pe atunci. Fostul afacerist descrie la ce artificii a apelat pentru a-i da de înțeles mamei sale că frumoasa Monica va fi nora ei. 


„În seara programată, se prezentă cu Monica la părinții lui, cu un buchet mare de flori pentru mama sa și cu o sticlă de malt whisky de 18 ani, cum știa că-i place tatălui de când acesta fusese în Scoția la prezentarea platformei lor marine de extracție a țițeiului din Marea Nordului…


Luară loc în sufrageria supraîncărcată cu mobilă demodată din lem de trandafir…își drese glasul și i se adresă mamei:


‘Noi doi am venit aici, de fapt, ca să bem o cafea, chiar la ora asta. Așa că te rog, mamă, hai să bem din serviciul ACELA de cafea’, spuse el arătând spre vitrina clasică cu oglindă, unde erau expuse pahare din cristal din care rareori se bea și faimosul service de cafea despre care mama lui îi tot precizase din copilărie că are destinația de a fi folosit pentru prima data numai împreună cu viitoarea ei noră”.


Viitoarea noră era încă elevă în clasa a XII-a la liceul „Henri Coandă” din Bacău, iar decizia i-a luat prin surprindere pe părinții lui Irinel Columbeanu: „’Să fiți fericiți, maică’, sparse gheața mama lui, iar tatăl îngână și el – ‘Casă de piatră!’”, a descris Irinel Columbeanu în cartea lui, potrivit Playtech.ro. 

 

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a vrut să fugă din România: „Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam”

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. Deși era foarte apreciat, acesta a recunoscut că a avut momente în care a vrut să plece peste hotare. 

 

„Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam la acea vreme. Era traversarea Dunării înot! Asta auzisem că se mai putea face. Altă variantă nu aveam, deși mă descurcam destul de bine. Însă nu mi-a fost frică să o iau de la început. Aș fi luat-o de la început oriunde, la fel cum am făcut-o, de altfel, în mod curent destul de recent.', a spus el la Canal 33.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel