Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea, după ce s-au despărțit: "Este singurul bărbat pe care îl iubesc"

Data publicării:
 Irina Tănase și Liviu Dragnea, facebook
Descriere foto: Irina Tănase și Liviu Dragnea, facebook

Irina Tănase a transmis un mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea, după ce s-au despărțit. Cei doi au fost timp de opt ani împreună.

Despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, mai ales că cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și au trecut prin multe greutăți împreună. Se pare că Irina Tănase a păstrat legătura cu fostul iubit, lucru care i-a pus capac lui Liviu Dragnea. Irina Tănase susține că nu a fost nimic adevărat și că Dragnea nu a avut încredere în ea și nici măcar nu a lăsat-o să-i explice ce s-a întâmplat.

Într-un interviu recent, Irina Tănase a spus că Liviu Dragnea a blocat-o peste tot și nu a lăsat-o nici măcar să îi explice cum au stat lucrurile, de fapt.

'Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații.

Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi.Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.', a declarat Irina Tănase pentru cancan.ro.

 

Totodată, Irina Tănase a declarat că despărțirea de Liviu Dragnea a fost cel mai dureros lucru care i s-a întâmplat până acum. De asemenea, aceasta a subliniat faptul că i-a fost întotdeauna fidelă și că l-a sprijinit necondiționat, în cele mai grele momente ale sale.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel